«Καταστροφική η πολιτική της Κυβέρνησης για τον Αθλητισμό στα Χανιά.» 

Την  τρίτη κατά σειράν Ερώτηση του για το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων κατέθεσε ο Βουλευτής και Υπεύθυνος Αθλητισμού του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης. Παρά το ότι το Υπουργείο Πολιτισμού του είχε απαντήσει επίσημα, ότι την 1 Μαρτίου ενέκρινε ποσόν 142.500 ευρώ για την μισθοδοσία προσωπικού και για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών, τα χρήματα δεν έχουν φτάσει στο Ε.Α.Κ. Χανίων. Αποτέλεσμα  είναι η Διοίκηση του να κλείσει το Ε.Α.Κ. έως τις 30 Απριλίου, επειδή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα χρέη και στους κανόνες σωστής λειτουργίας και ασφάλειας. Η απαράδεκτη πολιτική της Κυβέρνησης αποδεικνύεται καταστροφική για τον Αθλητισμό των Χανίων, την ίδια στιγμή που ο Υπουργός Οικονομικών ξοδεύει μόνο για ένα ταξίδι στην Ουάσινγκτον 150.000 ευρώ για το κυβερνητικό τζετ, ενώ θα μπορούσε να πάει με την συγκοινωνία! Ο Γιώργος Ανατολάκης ερωτά τον Υπουργό Πολιτισμού:

1.      Πότε ακριβώς θα δοθεί το ποσόν που έχετε εγκρίνει και γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση;
2.      Πότε επιτέλους θα αντιμετωπίσετε ουσιαστικά τα τεράστια προβλήματα στο Ε.Α.Κ. Χανίων, τα οποία συνεχίζονται εδώ και μήνες με τεράστια επίπτωση στον Αθλητισμό της περιοχής;

Εκτός αυτού, ο Βουλευτής Γιώργος Ανατολάκης  έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Νικητιάδη αμέσως μετά τις γιορτές, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα  δοθεί τέλος στην συνεχιζόμενη ταλαιπωρία των Χανιωτών αθλητών.