«Καταστροφική η πολιτική της Κυβέρνησης για τον Αθλητισμό στα Χανιά.» 

Την  τρίτη κατά σειράν Ερώτηση του για το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων κατέθεσε ο Βουλευτής και Υπεύθυνος Αθλητισμού του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης. Παρά το ότι το Υπουργείο Πολιτισμού του είχε απαντήσει επίσημα, ότι την 1 Μαρτίου ενέκρινε ποσόν 142.500 ευρώ για την μισθοδοσία προσωπικού και για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών, τα χρήματα δεν έχουν φτάσει στο Ε.Α.Κ. Χανίων. Αποτέλεσμα  είναι η Διοίκηση του να κλείσει το Ε.Α.Κ. έως τις 30 Απριλίου, επειδή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα χρέη και στους κανόνες σωστής λειτουργίας και ασφάλειας. Η απαράδεκτη πολιτική της Κυβέρνησης αποδεικνύεται καταστροφική για τον Αθλητισμό των Χανίων, την ίδια στιγμή που ο Υπουργός Οικονομικών ξοδεύει μόνο για ένα ταξίδι στην Ουάσινγκτον 150.000 ευρώ για το κυβερνητικό τζετ, ενώ θα μπορούσε να πάει με την συγκοινωνία! Ο Γιώργος Ανατολάκης ερωτά τον Υπουργό Πολιτισμού:

1.      Πότε ακριβώς θα δοθεί το ποσόν που έχετε εγκρίνει και γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση;
2.      Πότε επιτέλους θα αντιμετωπίσετε ουσιαστικά τα τεράστια προβλήματα στο Ε.Α.Κ. Χανίων, τα οποία συνεχίζονται εδώ και μήνες με τεράστια επίπτωση στον Αθλητισμό της περιοχής;

Εκτός αυτού, ο Βουλευτής Γιώργος Ανατολάκης  έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Νικητιάδη αμέσως μετά τις γιορτές, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα  δοθεί τέλος στην συνεχιζόμενη ταλαιπωρία των Χανιωτών αθλητών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook