Ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται, λόγω τραυματισμού, να είναι εκτός αποστολής και ένας που δηλώνει έτοιμος να \”χτυπήσει\” θέση στο κέντρο της άμυνας έκαναν δηλώσεις εκ μέρους του Πλατανιά για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Άγγελος Ζουμπουλάκης ανέφερε: «Ήμουν εκτός αγωνιστικής δράσης με τη Βέροια. Μπορώ να πω ότι απ’ έξω είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Είχα περισσότερο άγχος απ’ ό,τι όταν αγωνίζομαι. Θεωρώ ότι πετάξαμε δύο βαθμούς. Ήμασταν καλύτεροι από τη Βέροια. Έπρεπε να ήμασταν αρκετά πιο προσεκτικοί και να είχαμε περισσότερο πάθος κι έτσι να παίρναμε το παιχνίδι πιο εύκολα. Όσον αφορά το ματς με τον Αστέρα, ξέρουμε όλοι ότι η ομάδα αυτή έχει τα τελευταία χρόνια μία ανοδική πορεία. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να λέμε ότι πρέπει να κερδηθεί ένα παιχνίδι. Θεωρώ όμως ότι θα κάνουμε το καθήκον μας και θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί απ’ το παιχνίδι με τη Βέροια, πιο σοβαροί σίγουρα και θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ακολουθώ ακόμα ατομικό πρόγραμμα. Θα δούμε τις επόμενες μέρες σε τι κατάσταση βρίσκομαι και θα εξαρτηθεί αν θα κάνω προπόνηση μαζί με την ομάδα.\”
Από τη μεριά του ο Βάσκο Φαΐσκα δήλωσε τα εξής: «Σίγουρα ήλπιζα ότι το πρόβλημα που υπήρχε θα λυνόταν το συντομότερο δυνατό. Σήμερα το πρωί έλαβα τηλεφώνημα από την προηγούμενή μου ομάδα ότι το θέμα ξεμπέρδεψε. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω τη δυνατότητα να παίξω. Τώρα εξαρτάται καθαρά από τον προπονητή μου να αποφασίσει αν θα με χρησιμοποιήσει ή όχι».

Για το αν νιώθει έτοιμος να παίξει: «Ναι είμαι έτοιμος. Νιώθω σε καλή κατάσταση. Καθυστέρησα λίγο να ενσωματωθώ στην ομάδα επειδή ήμουν στην Ιταλία αλλά νιώθω έτοιμος. Εάν ο προπονητής μου το κρίνει, είμαι έτοιμος να παίξω».

Για τις διαφορές ιταλικού και ελληνικού ποδοσφαίρου: «Μόλις έχω φτάσει στην Ελλάδα οπότε είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω για διαφορές. Με μια πρώτη ματιά όμως στην Ιταλία δουλεύουν πάρα πολύ στον τομέα της τακτικής. Το ξέρετε άλλωστε, δεν σας το λέω για καινούργιο. Αυτή είναι όμως η μοναδική έντονη αλλαγή για την οποία μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή».
Για τον Πλατανιά: «Βλέπω ότι έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Ελπίζω και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα».
Για το αν θεωρεί πλεονέκτημα ότι θα είναι στην άμυνα με τον συμπατριώτη του Φερνάντες: «Ναι, είναι, διότι είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και είναι δύσκολο να μιλήσουμε ελληνικά. Όταν παίζεις ποδόσφαιρο, ειδικά στην άμυνα, χρειάζεται να μιλάς πολύ. Αυτή τη στιγμή θα είναι καλύτερο αν παίξουμε μαζί γιατί μπορούμε να συνεννοηθούμε καλύτερα. Αλλά στο μέλλον δεν θα είναι πρόβλημα διότι θα μιλάω ελληνικά μιας και είμαι πλέον στην Ελλάδα. Αυτό είναι το φυσιολογικό κιόλας, να μάθω ελληνικά».
Αν υπάρχει πίεση για το ματς με Αστέρα μετά την εξέλιξη του αγώνα με Βέροια: «Πίεση; Όχι. Φυσιολογική πίεση υπάρχει σε κάθε αγώνα. Σε κάθε αγώνα καλείσαι να τα δώσεις όλα για να κερδίσεις. Τώρα, πίεση δεν υπάρχει. Ίσως προς το τέλος του πρωταθλήματος, σε κάποιο σημαντικό παιχνίδι, να καλείσαι να σκοράρεις και αυτό σου δημιουργεί πίεση. Τώρα η πίεση είναι φυσιολογική. Για μένα είναι ένα από τα παιχνίδια, σίγουρα όμως θέλουμε να παίξουμε καλά και πάνω απ’ όλα να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook