Το νέο low budget SUV, την αναβίωση του Terrano, το οποίο θα εξοπλίζεται με δύο κινητήρες 1,6 βενζίνης και 1,5 λτ. diesel και θα λανσαριστεί το φθινόπωρο, παρουσίασε στην Ινδία η Nissan.

Η ιαπωνική φίρμα, στα πρότυπα του ομίλου, δημιούργησε κι εκείνη ένα πιο οικονομικό SUV, κυρίως για την αγορά της Ινδίας, όπου κι έκανε πρεμιέρα, αλλά προβλέπεται να φτάσει και στην Ευρώπη, όπως έγινε και με το Dacia Duster αντίστοιχα.

To Terrano λοιπόν αναβίωσε για τη Nissan, βασιζόμενο εξ ολοκλήρου στο crossover της Dacia, αλλά με κάποιες επιπλέον σχεδιαστικές πινελιές, οι οποίες του δίνουν ένα αναβαθμισμένο προβάδισμα.

\"\"

Πιο συγκεκριμένα, το νέο SUV φέρει μια μάσκα πιο επιβλητική με το λογότυπο της φίρμας, ελαφρώς διαφορετικούς προβολείς, πιο «φουσκωμένα» φτερά στο πλάι και μεγαλύτερα φανάρια στο πίσω μέρος. Επίσης φέρει καινούργιες ζάντες αλουμινίου και άλλες ράγες οροφής σε σχέση με το Duster.

\"\"

Στο εσωτερικό τώρα, αντικρίζουμε ένα νέο τιμόνι, περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους στην καμπίνα κι ένθετες επιφάνειες σε απομίμηση ξύλου στο ταμπλό.

\"\"

Κάτω από το καπό πάλι, θα υπάρχουν δύο κινητήρια σύνολα, ένας 1600άρης βενζίνης με 105 ίππους κι ένας 1500άρης πετρελαιοκινητήρας dCi 85 ίππων.

Τέλος, το λανσάρισμά του στις ανατολικές αγορές θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και λίγο αργότερα θα έρθει και δυτικότερα, όπως όλα δείχνουν.

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook