Τα εγκαίνια των γραφείων της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» στις 3 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος, εκτοξεύοντας βολές κατά του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τη Χαρ. Τρικούπη ότι επιδιώκει να μονοπωλήσει τη συμβολική ημερομηνία.
Εγκαίνια των γραφείων του κόμματος

«Η 3η Σεπτεμβρίου, η ημέρα που το 1843 η Ελλάδα απέκτησε Σύνταγμα και το 1974 ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου, δεν ανήκει σε ένα κόμμα του 6%», δήλωσε ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε χτες στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στην εκδήλωση που προγραμματίζει το ΠΑΣΟΚ για την 3η του Σεπτέμβρη σημείωσε ότι την ίδια μέρα το 1843 ο βασιλιάς Οθωνας έπειτα από συνεχείς διεκδικήσεις του ελληνικού λαού υπέγραψε το πρώτο Σύνταγμα και το 1974 μετά την πτώση της δικτατορίας ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι δεν ανήκει στο σημερινό ΠΑΣΟΚ του 6%. Με έντονο ύφος μάλιστα υπογράμμισε ότι «όποιος το υποστηρίζει αυτό είναι σεχταριστής και δεν νομίζω ότι σκέφτεται σωστά. Δεν είναι αυτή η ημέρα ιδιοκτησία του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α. Λοβέρδος.

Παράλληλα προανήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις του κόμματος για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook