Ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά Γιάννης Ντερμανάκης με νέα γραπτή του δήλωση ξεκαθαρίζει ότι η παραίτησή του είναι οριστική.

Ωστόσο ο κ. Ντερμανάκης σημειώνει ότι θα συμμετέχει στο νέο διοικητικό σχήμα με εκπρόσωπο. 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

\”Προς διευκρίνιση όσων πριν από ημέρες ανέφερα στη γραπτή μου δήλωση και επειδή κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν τις συνέπειες των πρωτοβουλιών τους αλλά και τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν,

Α) Η παραίτηση μου όπως και όλου του συμβουλίου ζητήθηκε εγγράφως και εν συνεχεία τηλεφωνικώς και επιμόνως μέσω τρίτου. Όσον αφορά στο πρόσωπό μου είναι οριστική καθότι προήλθε μετά από πολλή σκέψη για το μέλλον του ΑΟΧΑΝΙΑ αλλά και τις δικές μου προτεραιότητες μετά από δυο χρόνια συνεχούς προσπάθειας.
Β)  Για το καλό της ομάδας και προκειμένου να μην  υπάρξει οποιοδήποτε επιχείρημα ότι δήθεν αρνηθήκαμε την είσοδο νέων ανθρώπων στον ΑΟΧΑΝΙΑ υποβάλαμε τις παραιτήσεις μας στην ομάδα Παντελή Ευθυμάκη ο οποίος πέρα από αυτές  εγγράφως ζήτησε την ανάληψη των ευθυνών της ομάδας και της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ.,  με συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Για οποιαδήποτε δυστοκία παρουσιάζεται στην ανεύρεση μελών  εκ μέρους τους δεν είμαστε υπεύθυνοι καθότι δεν αποτελούμε πλέον διοίκηση της ομάδας κατά δική τους έγγραφη απαίτηση και βάσει ρητών δεσμεύσεων που ανέλαβαν.
γ) Όλο αυτό το διάστημα και μέχρι χθες δεν επικοινώνησε οποιοσδήποτε μαζί μου ούτε ζήτησε τη συνδρομή μου σε οποιοδήποτε ζήτημα, αντιθέτως όλες οι διεργασίες και συναντήσεις γινόταν ερήμην μου και δίχως να ζητηθεί η παρουσία μου, όλες  οι επιλογές που έχουν γίνει σε επίπεδο προσωπικού, συνεργατών κλπ δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με εμένα, αντιθέτως ήταν επιλογές που με οδηγούσαν σε σταδιακή αποξένωση  και εκδίωξη από τον σύλλογο. Από την πρώτη στιγμή παραδόθηκαν στην ομάδα Ευθυμάκη τα γραφεία και το site της ομάδας, είχαν δε την απόλυτη διαχείριση όλων των ζητημάτων.
Δ) Επαναλαμβάνω σε όλους τους τόνους ότι η παραίτηση μου είναι οριστική και ότι θα είμαι στο πλευρό της νέας διοίκησης εμπράκτως σε ό,τι μου ζητηθεί, όταν αυτή συνέλθει σε σώμα.Περίπτωση όμως να επιστρέψω δεν υπάρχει καθότι η παραίτηση μου ήταν μια ιδιαίτερα ψυχοφθόρα διαδικασία για την οποία πιέστηκα ποικιλοτρόπως και εάν δεν ήταν σίγουροι για την ανεύρεση ικανού αριθμού προσώπων θα έπρεπε να μην είχαν βιαστεί να ζητήσουν τις παραιτήσεις μας προκαταβολικά.
Αν αμφισβητηθεί οτιδήποτε από τα παραπάνω θα δοθεί στη δημοσιότητα το έγγραφο κείμενο με το οποίο ζητούνται οι παραιτήσεις μας με χειρόγραφη επισήμανση συνεργάτη του κ. Ευθυμάκη. 
Εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση και δηλώνω ότι θα συμμετέχω με εκπρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο. Θα παρακαλούσα δε τον κ. Παντελή Ευθυμακη και την ομάδα του να επιμείνουν και να μην χάνουν το κουράγιο τους από μια προσωρινή δυσχέρεια λίγων ημερών, εμείς πορευτήκαμε με τις δυσκολίες δυο ολόκληρα χρόνια.

Γιάννης Ι. Ντερμανάκης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook