Ο Καρμίνε Τζιορτζιόνε λόγω προβλήματος στο γόνατο δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις του Κισσαμικού για λίγες ημέρες και κατά συνέπεια τέθηκε εκτός "μάχης" για το φιλικό του Σαββάτου (24/08) με τον Α.Ο. Χανιά.

Η ομάδα του Καστελίου απεύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στο Ε.Σ. Χανίων για τη φιλική αναμέτρηση, μιας και κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. των "γαλανόλευκων" και σύμφωνης γνώμης της ΠΑΕ ΑΟΧ μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Ανουσάκειο Ίδρυμα Κισσάμου.

Η ενημέρωση για την προπόνηση της Παρασκευής (23/08):

"Με την απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Κισσαμικού.

Εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες θα παραμείνει ο Τζιορτζιόνε, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Καρβουνιάρης.

Το Σάββατο (24/08) υπάρχει πρωινή προπόνηση στο Καστέλι και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για το φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο. Χανιά."

Κάλεσμα στον κόσμο

"Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Κισσάμου και ευρύτερα των Χανίων να παρευρεθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, για να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Α.Ο. Χανιά. Κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. της ομάδας και μετά τη σύμφωνη γνώμη της Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά στο παιχνίδι θα υπάρχει είσοδος και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Ανουσάκειο Ίδρυμα Κισσάμου. "
Λευτέρης Αντωνακάκης