Δύο παιδάκια ηλικίας περίπου 12 ετών ήταν εκείναι που ήρθαν πρώτα αντιμέτωπα με το φρικαιστικό θέαμα της διαμελισμένης γυναίκας στη Ραφήνα

Ανάστατοι από την αποκάλυψη του φρικιαστικού εγκλήματος είναι οι κάτοικοι της Ραφήνας. Μια ηλικιωμένη γυναίκα, κατακρεουργήθηκε και τεμαχίστηκε, πριν ο δολοφόνος της πετάξει το διαμελισμένο πτώμα της σε έναν κάδο ανακύκλωσης.

Οι πρώτοι που ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα ήταν δυο παιδάκια, ηλικίας περίπου 12 ετών. Ήταν 18:00, απόγευμα Παρασκευής και είχαν πάρει τα ποδήλατά τους για μια βόλτα στην περιοχή. Εκεί, υπάρχουν κυρίως εξοχικές κατοικίες.

Σε αυτή την περιοχή "πέταξε" ο δράστης το πτώμα της γυναίκας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT

Όταν τα παιδιά έφτασαν απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους, στη συμβολή των οδών Πράσινου Λόφου και Στεφοπούλου, σε έναν μπλε κάδο ανακύκλωσης είδαν να εξέχει μια σακούλα γνωστού καταστήματος παιχνιδιών.

Η περιέργεια της ηλικίας τα ώθησε να πλησιάσουν. Και βρέθηκαν αντιμέτωπα με τη φρίκη: από τη σακούλα εξείχε η πατούσα ενός κομμένου ποδιού.
Έντρομα, έτρεξαν να φωνάξουν τον πατέρα του ενός.
Ο άνδρας τα ακολούθησε και αποκάλυψε πως μέσα στον κάδο, σε σακούλες από αυτές που βάζουμε τα ρούχα υπήρξε το υπόλοιπο σώμα μιας γυναίκας. Αμέσως, κάλεσαν την αστυνομία.

Παιδιά 12 ετών το βρήκαν στον κάδο ανακύκλωσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT

Ο δράστης την είχε κόψει, με κουζινομάχαιρο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σε έξι κομμάτια. Στις σακούλες ήταν τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι της.

"Ήρθε και την πέταξε" λένε κάτοικοι της περιοχής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT

Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως ο δολοφόνος της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας ήταν γνωστός της. Και πως το φονικό έγινε 24 με 30 ώρες πριν τη βρουν, δηλαδή μεσημέρι ή απόγευμα της Πέμπτης.

 Δείτε τα βίντεο:


newsit.gr