Φαινόταν από την πρεμιέρα πως ο ΟΦΗ δεν ήταν έτοιμος για να πέσει στη μάχη του πρωταθλήματος, χρειαζόταν όμως η \’\’σφαλιάρα\’\’ στην Ημαθία για να πιστοποιηθεί το πρόβλημα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε αλλαγές αναφορικά με το αρχικό σχήμα που χρησιμοποίησε μια εβδομάδα πριν με τον Πανιώνιο, όμως ενώ προσπαθούσε να διορθώσει – ανεπιτυχώς η αλήθεια είναι – το επιθετικό πρόβλημα, ανέκυψε…αμυντικό και μάλιστα σοβαρότατο.

Ο Σβασίγια ήταν σε άλλο γήπεδο και αφού νωρίς – νωρίς υπέπεσε σε πέναλτι (το οποίο απέκρουσε ο Δασκαλάκης), λίγο έλειψε στο ημίωρο να κάνει το ίδιο και μάλιστα να αφήσει την ομάδα του με παίχτη λιγότερο. Για καλή του τύχη δεν είδε τίποτα ο διαιτητής της συνάντησης.

Ο ΟΦΗ πάντως ήταν και άτυχος αφού και οι τρεις αλλαγές του ήταν λόγω τραυματισμών. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει επιθετικό πρόβλημα, ενώ ο Δερμιτζάκης πρέπει να επανεξετάσει όλες τις επιλογές στου στην εντεκάδα, εκτός πολύ συγκεκριμένων εξαιρέσεων.

Πλέον ο αγώνας με τον Πλατανιά είναι περισσότερο σημαντικός απ\’ όσο περίμεναν οι άνθρωποι του ΟΦΗ. 

Οι φάσεις του αγώνα:

3\’ Καλή ανάπτυξη για τον ΟΦΗ και ωραία κάθετη πάσα του Μακρή προς τον Περογαμβράκη, θα κόψουν όμως οι αμυντικοί της Βέροιας.

4\’ Κίτρινη κάρτα στον Μπάρμπα για φάουλ στον Περογαμβράκη.

5\’ Πλάγιο γέμισμα του Κουτσιανικούλη από τη δεξιά πλευρά, δεν θα μπορέσει ο Όγιος να σπρώξει τη μπάλα στην εστία, στην καλύτερη ως τώρα προσπάθεια του δραστήριου από το πρώτο σφύριγμα ΟΦΗ.

6\’ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ! Ο Σβασίγια στην προσπάθειά του να κλέψει τη μπάλα από τον Μπαργκάν θα τον ανατρέψει και ο Παππάς θα δώσει το πέναλτι. Την εκτέλεσή του θα την αναλάβει ο Μρντάκοβιτς, με τον Δασκαλάκη να αποκρκούει!

6\’ Στη φάση του πέναλτι ο Σβασίγια είδε κίτρινη κάρτα.

8\’ Ξαφνικό πρόβλημα για τον Όμιλο με τον τραυματισμό του Κουτσιανικούλη. Ο Νιμανί σηκώθηκε για προθέρμανση…

10\’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με τον Μιλιάζες να παίρνει την πάσα από τον Όγιος απο αριστερά, αλλά το σουτ που θα κάνει θα κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι του Αναστασόπουλου.

12΄Ο Κουτσιανικούλης δεν θα καταφέρει να συνεχίσει και στη θέση του θα περάσει ο Νιμανί, στην πρώτη -αναγκαστική- αλλαγή του ΟΦΗ στον αγώνα.

14’ Σέντρα του Μπούρμπου από δεξιά, θα διώξει πίσω οΟρέστες, η μπάλα θα φτάσει στον Όγιος, θα κάνει το σουτ για να περάσει η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αναστασόπουλου.

26\’ Ο Γεωργιάδης απο το δεξί άκρο θα δώσει στον Καλτσά, αλλά το σουτ που θα κάνει δεν έχει τύχη…

34\’ Σέντρα του Αμαραντίδη προς την περιοχή του ΟΦΗ, θα περάσει όμως η μπάλα απο Μπεν και Όστοϊτς, χωρίς να μπορέσουν να κάνουν κάτι.

45+ Μεγάλη χαμένη ευκαρία για τους γηπεδούχους με τον Τραπ να δίνει με τον κεφάλι στον Τραπ και αυτός απο κοντά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

46\’ Όπως ήταν αναμενόμενο ο Τριποτσέρης δεν μπορεί να συνεχίσει και έτσι ο Δερμιτζάκης θα αναγκαστεί να κάνει και δεύτερη αλλαγή λόγω τραυματισμού. Στη θέση του ο Ζόρο, στην πρώτη του εμφάνιση με τον ΟΦΗ. Η Βέροια συνεχίζει με τους ίδιους παίκτες.

48\’ Ο Μπαργκάν μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Μπούρμπο.

55\’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μρτνάκοβιτς να παίρνει την πάσα και να βγαίνει μόνος με τον Δασκαλάκη, ο οποίος θα τον εξουδετερώσει εντυπωσιακά.

64\’ Πρώτη αλλαγή για τη Βέροια, στη θέση του Μπαργκάν ο Ρίος.

67\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ! Ο Καλτσάς θα δώσει στον Μπεν, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.

70\’ Τρίτη αναγκαστική (!) αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Ζόρο θα νιώθει ενοχλήσεις και θα ζητήσει να αντικατασταθεί. Ο Δερμιτζάκης είχε ήδη σηκώσει για ζέσταμα τον Γκαλέτι, προκειμένου να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και θα τον βάλει στον αγώνα. Η ατυχία σε όλο της το μεγαλείο… Ο Μακρής είναι αυτός που αναγκαστικά θα περάσει ως κεντρικός αμυντικός.

75\’ Κίτρινη κάρτα στον Ορέστες για φάουλ στον Μιλιάζες.

76\’ Το φάουλ είναι καλή θέση για την κρητική ομάδα, την εκτέλεσή του θα την αναλάβει ο Γκαλέτι, για να διώξει δύσκολα ο Αναστασόπουλος.

83’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ! Ο Μπεν από σκόρερ θα γίνει δημιουργός και με σέντρα από τα δεξιά θα φέρει τη μπάλα στον αμαρκάριστο Μρντάκοβιτς, ο οποίος ανενόχλητος με κοντινή κεφαλιά θα κάνει το 2-0.

91\’ Αλλαγή για τη Βέροια, στη θέση του Μρντάκοβιτς ο Μάνος.

93\’ Τελευταία αλλαγή για τους γηπεδούχους, στη θέση του Καλτσά ο Παυλίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βέροια: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τραπ, Καλτσάς (90+3’ Παυλίδης), Μπεν, Μπαργκάν (64’ Σεγούντο), Μρντάκοβιτς, Όστοϊτς
ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης (46’ Ζόρο/70’ Γκαλέτι), Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης (12’ Νιμανί), Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Περογαμβράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook