Η αστυνομία συνέλαβε σήμερα έναν τέταρτο άνδρα μετά τον ομαδικό βιασμό μιας 22χρονης φωτορεπόρτερ στο Μουμπάι (πρώην Βομβάη, νοτιοδυτική Ινδία).

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως συνεχίζει να καταζητεί τον πέμπτο ύποπτο για το βιασμό, την Πέμπτη σε μια σικ συνοικικία της Βομβάης, της νεαρής γυναίκας η οποία τραβούσε φωτογραφίες για ένα περιοδικό συνοδευόμενη από ένα συνάδελφό της.

\”Συλλάβαμε σήμερα τον τέταρτο άνδρα και είμαστε σίγουροι ότι θα συλλάβουμε γρήγορα και τον πέμπτο\”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Σατιαναραγιάν Σουντάρι.

Σύμφωνα με το ινδικό πρακτορείο ειδήσεων PTI, ο άνδρας αυτός είναι ο πιο μεγάλος σε ηλικία στην ομάδα των βιαστών και φέρεται ότι βίασε δύο φορές το θύμα.

Ο πρώτος ύποπτος συνελήφθη την Παρασκευή και οι δύο επόμενοι χθες Σάββατο. Η δικαιοσύνη επικύρωσε την προφυλάκιση ενός εξ αυτών που είναι ηλικίας 16 ετών, σύμφωνα με τη γιαγιά του.

Αυτός ο ομαδικός βιασμός στο Μουμπάι, που έχει τη φήμη μιας πόλης ασφαλέστερης για τις γυναίκες από την πρωτεύουσα, το Νέο Δελχί, προκάλεσε ένα κύμα οργής και αγανάκτησης στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, το κοινοβούλιο και μεταξύ των δημοσιογράφων, οι οποίοι οργάνωσαν μια διαδήλωση.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία φέρει εξωτερικά και εσωτερικά τραύματα, εξακολουθούσε χθες να νοσηλεύεται στο Μουμπάι. Φαίνεται πως ήταν ασκούμενη στο περιοδικό, το οποίο την έστειλε να τραβήξει φωτογραφίες.

Πέντε άνδρες την πλησίασαν στη συνοικία Σάκτι Μιλς την ώρα που φωτογράφιζε παλιές πολυκατοικίες μαζί μ\’ ένα συνάδελφό της. Οι δράστες ξυλοκόπησαν τον άνδρα, τον έδεσαν και βίασαν τη γυναίκα σε απομονωμένο σημείο αυτής της συνοικίας του Μουμπάι, που θεωρείται η οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook