Εξι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της μικρής Madeleine McCann στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξαναρχίζουν.

Η αστυνομία της Πορτογαλίας έχει συστήσει μια ομάδα ντετέκτιβ η οποία θα βοηθήσει την Σκότλαντ Γιαρντ στις έρευνες που θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της dailymail κανένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε μέχρι σήμερα στις έρευνες δεν θα χρησιμοποιηθεί στη νέα ομάδα.

Στο στόχαστρο θα μπουν περισσότερα από 30 άτομα τα οποία μπορεί να είναι ύποπτα αλλά και ένας 73χρονος οδηγός ταξί που έχει ισχυριστεί πως το επόμενο βράδυ από την εξαφάνιση του 4χρονου ττότε κοριτσιού, είδε ένα κορίτσι που της έμοιαζε.

Ο Cabbie Antonio Castela είπε συγκεκριμένα ότι είχε πάρει μια κούρσα με τρεις άνδρες, μια γυναίκα και ένα παιδί και τους πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πάντως αν και οι Βρετανοί αστυνομικοί θέλουν να είναι παρόντες στις ανακρίσεις, οι Πορτογάλοι τους ξεκαθάρισαν ότι αν τους επιτραπεί αυτό, θα είναι μαζί τους και εκπρόσωποι της εισαγγελίας.

protothema.gr