Έναν πιο κινητικό και επικίνδυνο επιθετικά Πλατανιά σε σχέση με πέρσι αντίκρισε σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο Σάκης Τσιώλης.
Αναφορικά με το παιχνίδι ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης σημείωσε ότι και οι δυο ομάδες μπορούσαν να πάρουν τη νίκη με βάση την εικόνα του β\’ μέρους. 

\”Η φιλοξενία του Πλατανιά είναι πραγματικά πολιτισμός, ειδικά σε μία δύσκολη εποχή. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν ήθελε καμία από τις δύο ομάδες, έτσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι. Με το να μείνουμε πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο, κινδυνεύαμε να δεχτούμε και δεύτερο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησαν οι αλλαγές και αποφασίσαμε να δώσουμε ταχύτητα φτάνοντας στην ισοφάριση. Ο Ζησόπουλος έδωσε την ασφάλεια που χρειαζόμασταν για την άμυνα και ο Ναβάρο βοήθησε ώστε να είμαστε απειλητικοί στην επίθεση και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους. Ωστόσο και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν βάλει το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και εύχομαι καλή χρονιά στον Πλατανιά\” ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για το αν ο Πλατανιάς έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες του Αστέρα να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα ή αλλαγή εικόνας στο β\’ μέρος ήταν αποτέλεσμα του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας του: \”Η αντίδρασή μας ήταν το εμπόδιο για τους παίκτες του Πλατανιά. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο χώρου του κέντρου με τη χρησιμοποίηση του Ζησόπουλου και πιο απειλητικοί στην επίθεση με την είσοδο του Ναβάρο. Ο Πλατανιάς διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι. Αλλά ο Αστέρας είναι ομάδα που και με παίκτη λιγότερο μπορεί να κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα\”.
Για την εικόνα του Πλατανιά σε σχέση με πέρσι: \”Ο Πλατανιάς μου φάνηκε πιο κινητικός μπροστά σε σχέση με πέρσι. Με τη συμμετοχή του Τόρες, που μου άρεσε στο φιλικό προετοιμασίας και είναι καλός παίκτης, είναι πιο επικίνδυνος επιθετικά. Θα\’ ναι πιο δυνατός φέτος στην έδρα του\”.
Για την χρησιμοποίηση του Πιπίνη αντί του Ζαραδούκα: \”Οι Πιπίνης και Ζαραδούκας αγωνίζονται στην ίδια θέση και επέλεξα να βάλω ποδοσφαιριστές που έχουν περισσότερο καιρό στην ομάδα. Και οι δύο πάντως μπορούν να παίξουν ανά πάσα στιγμή καθώς αγωνίζονται στην ίδια θέση\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook