Δεν δήλωσε απογοητευμένος ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την τροπή που πήρε και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός του Πλατανιά ζήτησε και πάλι πίστωση χρόνου για την ομάδα του για να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι ποδοσφαιριστές μου δεν πρέπει να είναι απογοητευμένοι. Είμαστε καινούργια ομάδα και θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα πάμε ακόμα καλύτερα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, πρέπει να δεθούν οι παίκτες και θα πάμε πολύ καλύτερα για αυτό δεν είμαι απογοητευμένος.

Ο Αστέρας έπαιζε με δέκα, αλλά οι παίκτες που έχει έχουν ποιότητα. Είχαμε παιδιά που δεν ήταν έτοιμοι να παίξουν όπως ο Σέρα, θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, βελτιωνόμαστε. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε, κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε μπροστά.

Ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πιστέψουν στην ομάδα και θα πάμε καλύτερα. Έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζονται οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους.

Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο μεγάλη ποιότητα και δεν ήμασταν τόσο καλοί. Χάναμε όλες τις πρώτες μπαλιές και εκεί υστερήσαμε».Λευτέρης Αντωνακάκης