Αιτία της οργής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν η ατάκα του πρώην στενού του συνεργάτη ότι «ε, η 3η του Σεπτέμβρη δεν ανήκει σε ένα κόμμα του 6%»!

Τελικά ούτε να γιορτάσει την επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη δεν τον αφήνουν τον Βενιζέλο, τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, πολλά στελέχη του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος!

Δεν του έφτανε η άρνηση της Α. Διαμαντοπούλου να παραστεί στις εκδηλώσεις στις 3 και 4 Σεπτέμβρη που οργανώνει ο Ευάγγελος, σε μια απέλπιδα επιχείρηση να ξαναφέρει το ΠΑΣΟΚ στο κέντρο της επικαιρότητας, ήρθε κι ο Α. Λοβέρδος να τον εκνευρίσει και μάλιστα πολύ, όπως μας αποκάλυψε συνεργάτης του!

Και το θέμα εδώ δεν ήταν η άρνηση του Λοβέρδου να είναι παρών στις επετειακές εκδηλώσεις. Άλλωστε ο τέως στενός συνεργάτης του Βενιζέλου έχει αποχωρήσει και ηγείται άλλου κομματικού σχηματισμού.

Αιτία της οργής Βενιζέλου είναι τα όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο άλλοτε φίλος του. Και συγκεκριμένα η υπογράμμισή του, ότι «ε, η 3η του Σεπτέμβρη δεν ανήκει σε ένα κόμμα του 6%»!

Τι ήταν να το πει;

Μόλις το έμαθε ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ άρχισε να φωνάζει, ευρισκόμενος σε κατάσταση… μη ελεγχόμενη:

Και δηλαδή πού ανήκει; Στο κόμμα του Λοβέρδου, που είναι στο… μισό τοις εκατό;

Υπενθυμίζεται εν προκειμένω, πως ο Α. Λοβέρδος ακριβώς στις 3 Σεπτέμβρη έχει εξαγγείλει εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της «Συμφωνίας για την Ελλάδα», του κόμματος που έχει ιδρύσει. Και το γεγονός αυτό έχει επίσης εκνευρίσει τα μάλα τον Ευάγγελο!

Στο μεταξύ είναι οργισμένος και με τον έως πρόσφατα φίλο και σύμμαχό του, τον Φ. Κουβέλη, επειδή ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ προχωρά πρωτοβουλίες για την συγκρότηση ενός πόλου της κεντροαριστεράς, απ’ τον οποίο έχει τονίσει ότι αποκλείει το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου!

Και μάλιστα σε αυτή την πρωτοβουλία Κουβέλη έχουν βολιδοσκοπηθεί να συμμετάσχουν και ηχηρά ονόματα απ’ το χώρο του ΠΑΣΟΚ!

Σε κάθε περίπτωση, οι διεργασίες κι εξελίξεις στο χώρο της λεγόμενης κεντροαριστεράς αναμένονται ραγδαίες…


newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook