Τελευταία ενημέρωση 9:35

Σε ….εταιρεία ανακύκλωσης πούλησε 29χρονος Ηρακλειώτης τις τρείς αλουμινένιες πόρτες και το ένα παράθυρο που έκλεψε απο τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Κρουσώνα.

Η πρωτοφανής αυτή κλοπή απο εκκλησία, έγινε αντιληπτή την Μ.Τετάρτη απο τον ιερέα και απο πιστούς που πήγαν να λειτουργηθούν αλλά βρήκαν τον Ναό χωρίς….πορτοπαράθυρα. Αμέσως κατήγγειλαν την κλοπή στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες σε χρόνο ρεκόρ κατάφεραν να εξιχνιάσουν την κλοπή.

Συγκεκριμένα, μετά απο τις έρευνες και την προανάκριση απο το Α.Τ. Αγίου Μύρωνα σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι , δράστης της κλοπής είναι ένας 29χρονος Ηρακλειώτης ο οποίος την νύχτα της Μ.Τρίτης προς την Μ.Τετάρτη, αφού ξήλωσε τις πόρτες και το παράθυρο απο την εκκλησία (αξίας 2000 ευρώ), τα μετέφερε και τα πούλησε σε εταιρία….ανακύκλωσης.

Τα κλοπιμαία ανευρέθηκαν και αναγνωρίστηκαν με απόλυτη βεβαιότητα από τον παθόντα-εφημέριο, κατασχέθηκαν και του αποδόθηκαν. Ο 61χρονος υπεύθυνος παραλαβών της εταιρείας ανακύκλωσης συνελήφθη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ ο 29χρονος δράστης αναζητείται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook