Το Τμήμα Κυκλοφορίας και Συγκοινωνιών του Δήμου Ηρακλείου ανακοίνωσε ότι λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Ανάπλαση οδών Σταδίου – Ηρακλείτου – Ηροδότου και Δημοκρατίας περιοχής Θαλασσινών ΠΕ 17 Δημοτικής Ενότητας Νέας Αλικαρνασσού Δήμου Ηρακλείου », δόθηκε άδεια για την διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού Σταδίου, από τη συμβολή της με την οδό Διονυσίου έως τη συμβολή της με την οδό Σκόπα, από την Τρίτη 27-08-2013, έως και την ολοκλήρωση των εργασιών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων – από νότια προς βόρεια – θα διεξάγεται δια μέσου των οδών Σταδίου, Κεράμου, Αρτεμησίας, παραλιακή.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από – από βόρεια προς νότια – θα διεξάγεται δια μέσου των οδών Δημοκρατίας, Ζεφυρείας, Σταδίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.
Εφιστούμε την προσοχή στους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και να μην παρκάρουν τα οχήματά τους στα συγκεκριμένα σημεία για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας.

Επίσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί και στο τμήμα της οδού Καπετάν Μανώλη Μπαντουβά, από τη συμβολή της με την οδό Γ. Καραϊσκάκη έως τη συμβολή της με την οδό Σόλωνος από την Δευτέρα 26-08-2013 λόγω εργασιών στα πλαίσα του έργου «Διαμόρφωση τμημάτων οδών Μπαντουβά και Γερωνυμάκη» έως και την ολοκλήρωση τους.

Η κυκλοφορία των οχημάτων – από νότια προς βόρεια – κατά το χρονικό διάστημα των εργασιών, θα διεξάγεται δια μέσου των οδών, Πιτσουλάκη, Γ. Καραϊσκάκη, Μουσών, Σόλωνος, Καπετάν Μανώλη Μπαντουβά.

Από βόρεια προς νότια θα διεξάγεται δια μέσου των οδών Καπετάν Μανώλη Μπαντουβά, Σόλωνος, Πάτμου, Ιτάνου, Πιτσουλάκη.

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook