«Με πυροβόλησαν! Με πυροβόλησαν!». Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις της άτυχης Sabrina Moss που έπεσε νεκρή ενώ γιόρταζε τα 24α γενέθλιά της στην περιοχή Kilburn του βόρειου Λονδίνου.

Η 24χρονη βρέθηκε απλά στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή κι έχασε τη ζωή της από σφαίρα μέλους συμμορίας που στόχευε κάποιον άλλον…

Η νεαρή μητέρα δέχθηκε τη σφαίρα στο στήθος ενώ πυροβολισμό δέχθηκε και μία φίλη της που στεκόταν δίπλα της, καθώς η Moss είχε βγει έξω με την παρέα της για να γιορτάσει τα 24α γενέθλιά της.

Η φίλη της στάθηκε πιο τυχερή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, χωρίς πλέον να απειλείται η ζωή της.

Η άτυχη κοπέλα είχε μόλις αγοράσει φαγητό και στεκόταν στο πεζοδρόμιο με τη φίλη της. Το προσωπικό του εστιατορίου έτρεξε να τη βοηθήσει και επιχείρησε να σταματήσει την αιμορραγία αλλά ήταν αργά για τη Sabrina.

«Άκουσα τους πυροβολισμούς αλλά δεν ήμουν σίγουρος τι ήταν μέχρι που τα κορίτσια έτρεξαν μέσα στο κατάστημα. Η Sabrina φώναζε ‘με πυροβόλησαν!’», περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

Η 24χρονη, μητέρα ενός 4χρονου αγοριού, υπέκυψε στα τραύματά της μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Πιστεύεται πως τα δύο κορίτσια δέχθηκαν τους πυροβολισμούς ενός άνδρα από την απέναντι πλευρά του δρόμου ενώ η Scotland Yard συνέλαβε δύο άνδρες αλλά στη συνέχεια τους άφησε ελεύθερους.

«Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη από αυτό το φρικτό περιστατικό που άλλαξε τις ζωές μας για πάντα», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι γονείς της Sabrina, John και Andrea.

«Ήταν ένα κορίτσι που έκανε παντού φίλους, ήταν μια αξιαγάπητη κόρη και μία τέλεια μητέρα για το γιο της που υπεραγαπούσε. Αγαπούσε τη δουλειά της ως νηπιαγωγός και απολάμβανε να δουλεύει με παιδιά», πρόσθεσαν.

Δείτε τις φωτογραφίες

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook