Πάνω από δέκα άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, τραυματίστηκαν σε γαμήλιο γλέντι αθίγγανων στη συνοικία Νέας Σμύρνης της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άντρας άρχισε να πυροβολεί με την καραμπίνα για τις χαρές του ζευγαριού με αποτέλεσμα τα σκάγια να τραυματίσουν, ελαφρά, πάνω από δέκα άτομα.

Το γλέντι βάφτηκε με αίμα…

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας τα σκάγια μιας καραμπίνας ήταν αρκετά για να σταματήσει το γαμήλιο γλέντι στη συνοικία της Νέας Σμύρνης και να στείλουν πάνω από δέκα άτομα, με ελαφρά τραύματα, στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Τα φώτα στο σπίτι που γινόταν ο γάμος λίγα λεπτά μετά το συμβάν έσβησαν και αμέσως έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες αθίγγανοι και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Για λίγα λεπτά οι συγκεντρωμένοι αθίγγανοι που έσπευσαν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στις οικογένειες των τραυματιών απέκλεισαν το δρόμο επί της Γεωργιάδου.

Οι περισσότεροι αθίγγανοι παρέμειναν έξω από το νοσοκομείο μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ οι άνδρες της ασφάλειας αναζητούσαν τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι στενός συγγενής του ζευγαριού και επρόκειτο να παραδοθεί στην αστυνομία.

Larissanet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook