Τα tablets και φυσικά τα iPad μπορεί να έχουν σαν βασικό χαρακτηριστικό τη φορητότητα, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι χρήστες που επιθυμούν να αξιοποιούν τις συσκευές τους σαν κανονικούς υπολογιστές.

Την ανάγκη αυτή ικανοποιούν διάφορες συσκευές που προσθέτουν ένα πληκτρολόγιο στο tablet, όμως η εταιρεία Modus αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα.

Το Modus III είναι ένας πλήρης σταθμός εργασίας που σκοπό έχει να μετατρέψει το iPad σε ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε κανονικό υπολογιστή. Διαθέτει ένα bluetooth, αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους που μπορεί να πάρει διάφορες θέσεις. Ανάλογα μπορεί να προσαρμοστεί και η θέση του iPad, ώστε να εξασφαλιστεί η βέλτιστη γωνία θέασης.

Επιπλέον, στα πλάγια διαθέτει μια έξτρα θέση σύνθεσης (dock), στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί ένα smartphone. Ακόμη, εξοπλίζεται με ηχεία καθώς και χώρο αποθήκευσης φορτιστών, ακουστικών και άλλων καλωδίων.

Οι σχεδιαστές του Modus αναζητούν χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter για να βγάλουν στην παραγωγή το πρωτοποριακό workstation.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook