Νέα τροπή παίρνει το θέμα παραμονή των Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα στην Super League καθώς, η διοίκηση του Συνεταιρισμού προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο και ζητά να εξεταστεί το αίτημά της, το οποίο αφορά τις ομάδες που θα πάρουν τη θέση Ηρακλή και Πανιωνίου, σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής από την δευτεροβάθμια επιτροπή, στο επόμενο πρωτάθλημα. 

Η Super League, προσέφυγε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας για δεύτερη φορά να εξετασθεί το αίτημα της, παρ’ ότι, πριν από μερικές ημέρες έφαγε την πρώτη πόρτα με την απόφαση του δικαστηρίου να λέει ότι, όποιος σύλλογος δεν πάρει αδειοδότητη, τότε θα αντικατασταθεί από ομάδα της FOOTBALL LEAGUE. 

Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος είχε ζητήσει τη θέση τους να καταλάβουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και έτσι να επωφεληθούν ο 14ος Αστέρας Τρίπολης και η 15η Λάρισα. 

Η διοίκηση της Super League, ζήτησε από το διαιτητικό δικαστήριο να συνεδριάσει πριν από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης, στο οποίο ήδη έχει προσφύγει ο Πανιώνιος και θα ακολουθήσει και ο Ηρακλής μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook