Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, μόλις 4 μήνες μετά την μετακόμιση του Γιώργου Γεωργίου στο Extra 3, οι δρόμοι παρουσιαστή και καναλιού, χώρισαν με γκρίνια και αρκετές δόσεις ειρωνείας από τον παρουσιαστή στην τελευταία του εκπομπή.

\”Επίσημη πρώτη\” για το «Καφενείο των Φιλάθλων» στο κανάλι του Περιστερίου ήταν η 15η Δεκεμβρίου, ενώ οι τίτλοι τέλους έπεσαν τη Μεγάλη Δευτέρα, 18 Απριλίου.

 Οι λόγοι διακοπής της εκπομπής κατονομάστηκαν ανοιχτά από τον παρουσιαστή on air: «Πριν από λίγες ημέρες η διεύθυνση του καναλιού μου ανακοίνωσε ότι σταματάει η εκπομπή. Εδώ το κανάλι δεν έχει άλλη φιλοσοφία. Δεν είναι Mega, ΑΝΤ1 και Alpha.

Η εκπομπή ήταν δεύτερη σε τηλεθέαση πίσω από το “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του Παπαγιάννη. Όμως, δεν τους ενδιαφέρει αυτό. Η διεύθυνση θέλει να φέρω χορηγούς από τους οποίους θα πληρώνεται το κανάλι, θα πληρώνομαι κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Αυτό όμως δεν είναι δική μου δουλειά. Εγώ δεν είμαι διαφημιστής. Είμαι δημοσιογράφος», είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Γεωργίου απαντώντας σε μηνύματα των τηλεθεατών της εκπομπής του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook