Στενός συνεργάτης του Μιχάλη Ασλάνη έδωσε φωτογραφίες από τα σημειώματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα, όπου βρέθηκε νεκρός ο έλληνας σχεδιαστής.

Στις φωτογραφίες, που είναι τραβηγμένες από iPad, διακρίνονται χειρόγραφες σημειώσεις του σχεδιαστή προς το λογιστή του σχετικά με το ΙΚΑ και την εφορία.

Ο παλιός λογιστής του Μιχάλη Ασλάνη, Γιώργος Λειβαδίτης, δήλωσε στο newsbeast.gr, ότι πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, είχε επικοινωνήσει ο σχεδιαστής μαζί του για να τον ενημερώσει και να τον συμβουλευτεί για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Όπως λέει ο Γιώργος Λειβαδίτης, οι δυο τους ήταν φίλοι και στο παρελθόν συνεργάτες.

\"\"

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ατελιέ του Μ. Ασλάνη

Κλιμάκιο της αστυνομίας βρίσκεται στο ατελιέ της Σκουφά, όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης και εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό.
Aν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία με χάπια.

Ο διάσημος σχεδιαστής έδινε τελευταία τον δικό του αγώνα ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του οικονομικά.

Όπως είχε δηλώσει μάλιστα στην τελευταία του συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» είχε πέσει θύμα πλεκτάνης από δύο γυναίκες που είχε στη δούλεψή του, η μία εκ των οποίων ήταν υπεύθυνη για τις υποχρεώσεις του σπιτιού του.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Αναζητούσαν τον Ασλάνη από την Κυριακή

Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με συνεργάτες του την περασμένη Κυριακή. Οι άνθρωποι του ατελιέ του ανησύχησαν, καθώς τις τρεις τελευταίες μέρες ο σχεδιαστής δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Σήμερα, η διευθύντρια του ατελιέ του Ασλάνη, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο σχεδιαστής, αναζήτησε τον Μιχάλη Ασλάνη καλώντας κλειδαρά για να μπει στο διαμέρισμά του.

Εκεί, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, βρέθηκε νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης στην κρεβατοκάμαρά του στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι. Στο δωμάτιο βρέθηκαν και κουτιά από χάπια.

Έξω από την πολυκατοικία λίγο μετά την είδηση του θανάτου πέρασαν γνωστά μοντέλα καθώς και άνθρωποι από το χώρο της μόδας που είχαν συνεργαστεί με τον σχεδιαστή, όπως η Βάνα Μπάρμπα και ο Χάρης Σιάνιδης.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook