Ακόμη δεν του έχουν πει την αλήθεια. Πώς να πει κανείς σε ένα εξάχρονο παιδί ότι έπεσε θύμα ενός τέτοιου φρικτού εγκλήματος. Και ο μικρός Κινέζος το μόνο που θέλει να μάθει είναι πότε θα βγει ο ήλιος. Γιατί δεν γνωρίζει ότι κάποιοι φρικτοί εγκληματίες του έβγαλαν τα μάτια όταν τον απήγαγαν.

Το παιδί, που βρέθηκε από τους γονείς του κοντά στο σπίτι της οικογένειας στην επαρχία Σανσί μερικές ώρες έπειτα από την εξαφάνισή του, νοσηλεύεται σε οφθαλμολογική κλινική.

Οι γονείς του δεν αντέχουν να του πουν πως κάποιοι τον νάρκωσαν και του αφαίρεσαν τα μάτια.

Αν και αρχικά τα κινέζικα ΜΜΕ ανέφεραν πως αυτό έγινε από εμπόρους ανθρωπίνων οργάνωση για να πάρουν τους κερατοειδείς χιτώνες, η αστυνομία ανακοίνωσε πως όταν βρέθηκαν τα μάτια του παιδιού, κοντά στο σημείο που το εντόπισε η οικογένειά του, οι κερατοειδείς δεν είχαν αφαιρεθεί.

«Ρωτάει γιατί είναι τόσο σκοτεινά και γιατί δεν ξημέρωσε ακόμα», είπε ένας θείος του μιλώντας στην Εφημερίδα της Νεολαίας (Πεκίνο).

«Το μόνο που μπορούμε να του πούμε είναι ότι έχει τραυματιστεί στα μάτια, ότι πρέπει να παραμείνει με τους επιδέσμους στα μάτια και ότι όλα θα πάνε καλύτερα όταν τους βγάλουμε. Είναι πολύ δύσκολο να του εξηγήσουμε την αλήθεια, σου ραγίζει την καρδιά», πρόσθεσε.

Με δεδομένο πως από τα στοιχεία προκύπτει ότι η απαγωγή δεν έγινε για να πάρουν οι δράστες κάποιο όργανο του παιδιού, οι αρχές είναι σε αδιέξοδο. «Ερευνούμε ακόμη το θέμα και δεν μπορούμε προς το παρόν να σχολιάσουμε ή να κάνουμε υποθέσεις για τα κίνητρα», ανέφερε ένας αστυνομικός της περιφέρειας Φενσί.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook