Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε στο Κύπελλο Χανίων, ξανά με ανατροπή, ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” για τον 3ο όμιλο επικράτησαν στους Αγ. Αποστόλους του ΙΝΚΑ με σκορ 3-2.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7\’ με τον νεοαποκτηθέντα Μουτσάνγκι, αλλά στην επανάληψη ο Πλατανιάς έφερε \”τούμπα\” το ματς μέσα σε περίπου ένα 15λεπτο. Στο 64\’ ο Παπαδάκης από γύρισμα του Πλατανιάκη ισοφάρισε, για να αναλάβει ρόλο \”σερβιτόρου\” στη συνέχεια ο Κοντορινάκης, που έδωσε \”ασίστ\” στους Πλατινάκη (70\’) και Μανιουδάκη (77\’), οι οποίοι έφεραν το σκορ στο 1-3. Ο Δράμι στο 84\’ με το δεύτερο γκολ του σε ισάριθμα παιχνίδια μείωσε στο τελικό 2-3.
Για τον ίδιο όμιλο η Δόξα Παχιανών προηγήθηκε με 2-0 με τον νεαρό Τατάροβ (25\’) και τον νεοαποκτηθέντα Βάλαρη (33\’-2ο γκολ σε ισάριθμα ματς), αλλά ο Ιδομενέας έκανε την ανατροπή και την έκπληξη \”τσιμπώντας\” το βαθμό με τους Περράκη (42\’) και Θεοδωράκη (80\’).
Στον 1ο όμιλο ο Κρ. Αστέρας αποδείχθηκε \”σκληρό καρύδι\” για τον Ακρίτα, που υποχρεώθηκε σε εντός έδρας \”λευκή\” ισοπαλία (0-0). Αντίθετα η Παλαιόχωρα \”ρέφαρε\” την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την αποκορωνιώτικη ομάδα, περνώντας με το εντυπωσιακό 6-2 από το Καστέλι, απέναντι στη Θύελλα. Τρία γκολ σημείωσε για τον ΑΟΠ ο Καρανάκης, δύο ο Κοντάκης και ένα ο Σεληνιωτάκης, ενώ για τους γηπεδούχους τα γκολ πέτυχαν οι Βαρουχάκης και Ουρούκου.
\”Χαμός\” γίνεται στον 4ο όμιλο με όλες τις ομάδες πλέον να έχουν από μία νίκη και μία ήττα. Με πρωταγωνιστή τον Δοξάκη ο Ηρακλής Νεροκούρου \”άλωσε\” τη Σούδα. Με δύο γκολ του έμπειρου ποδοσφαιριστή το συγκρότημα του Δημήτρη Καφούση επικράτησε του Άρη με 2-1, με τον Μάστορα να βρίσκει δίχτυα για τους γηπεδούχους για δεύτερη σερί αγωνιστική. 
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σπάθα ήταν επιβλητική στον Αλικιανό, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης με 6-2 επί της Α.Ε. Κυδωνίας. Χατ-τρικ σημείωσε ο Αλκούρτι και από ένα γκολ οι Ντουντίγια, Αγιασμενάκης και Μοσχανάκης. Για την γηπεδούχο ομάδα είχαν μειώσει σε 1-3 ο Δημητρογιαννάκης και σε 2-4 ο Ντουντουλάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook