Πολλούς μήνες πίσω μετρούν τα απλήρωτα δεδουλευμένα νυχτερινά και αργίες, οι νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου, Νοσοκομείο ΚΥ Ιεράπετρας, Νοσοκομείο ΚΥ Σητείας και Διαλυνάκειο Νοσοκομείο ΚΥ Νεάπολης.

Σε ανακοίνωσή τους μάλιστα, αναφέρουν το χρονικό διάστημα κατά το οποίο έχουν μείνει απλήρωτες οι υπερωρίες και οι αργίες και ζητούν να αποδοθούν τα δεδουλευμένα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωση:

\”Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι νοσηλευτές στα Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου παραμένουν εδώ και μήνες απλήρωτοι για τις πρόσθετες αμοιβές, δηλαδή για τα νυχτερινά, τις αργίες και τις υπερωρίες που έχουν εργαστεί.

Πιο συγκεκριμένα, οι απλήρωτες πρόσθετες αμοιβές για τους νοσηλευτές (και τους υπόλοιπους εργαζόμενους) στα Νοσοκομεία είναι οι παρακάτω:΅

Νοσοκομείο Κ.Υ. ΣΗΤΕΙΑΣ: απλήρωτοι όλοι οι μήνες από το Δεκέμβριο του 2012 μέχρι σήμερα (8 μήνες)

Νοσοκομείο Κ.Υ. Ιεράπετρας απλήρωτοι οι μήνες Μάρτιος 2012, Οκτώβριος 2012, Νοέμβριος 2012, Δεκέμβριος 2012, Ιούνιος και Ιούλιος 2013 (6 μήνες)

Νοσοκομείο Κ.Υ Νεάπολης: απλήρωτοι οι μήνες: Μάρτιος 2012, Νοέμβριος 2012, Δεκέμβριος 2012, Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος και Ιούλιος 2013 (8 μήνες)

Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου: απλήρωτοι οι μήνες Νοέμβριος και Δεκέμβριος 2012, Ιούλιος 2013. (3 μήνες).

Κατανοείτε ότι στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται ήδη οι εργαζόμενοι, είναι απαράδεκτο και άδικο να οφείλονται δεδουλευμένα τόσων μηνών.

Παρακαλούμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρξει αποπληρωμή των δεδουλευμένων πρόσθετων αμοιβών για το νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων το ταχύτερο δυνατόν\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook