Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του ο Κισσαμικός έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα από το ξεκίνημα της φιλικής αναμέτρησης με το Μινώταυρο, φτάνοντας στη νίκη με 4-0 στις Μουρνιές.
Με τους Κοκάκη, Μαντζιούνη και Τσικουδάκη σε πολύ καλή ημέρα, τον Ανιάνγκμε να ανταποκρίνεται σε ρόλο αμυντικού μέσου και τον Ψαράκη αρκετά ανεβασμένο όσο περνούσε η ώρα το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία.

Φάσεις-γκολ

8\’ Ο Μαντζιούνης \”έσπασε\” τη μπάλα στον Ψαράκη, που \”τροφοδότησε\” τον Τσικουδάκη, τον οποίο πρόλαβε σωτήρια και \”έκοψε\” ο Σύρμος.

9\’ ΓΚΟΛ: Πολύ ωραία ο Κοκάκης άλλαξε τη μπάλα με τον Γιουρουκάκη και με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1).

17\’ Ο Ανιάνγκμε έβγαλε σε θέση βολής τον Τσικουδάκη, που πλάσαρε από πλεονεκτική θέση ψηλά άουτ.
18\’ Σουτ του Τσικουδάκη μπλόκαρε ο Αρχοντάκης.
27\’ Ωραία ενέργεια του Βαρδάκη, που πασάρει στον Τσικουδάκη κι αυτός με τη σειρά του στον Γιουρουκάκη, που σουτάρει άουτ.

34\’ ΓΚΟΛ: Κάθετη μπαλιά του Ανιάνγκμε στον Τσικουδάκη, που αποφεύγει τον Αρχοντάκη και από δύσκολη θέση πασάρει στον Μαντζιούνη, ο οποίος πλασάρει σωστά για το 0-2.

45\’ Σουτ του Νταγκουνάκη στην αγκαλιά του Βλαχάκη.
48\’ Ο Τσικουδάκης \”κρεμάει\” τον Αρχοντάκη αλλά η μπάλα προσκρούει στο κάθετο δοκάρι, με τον Μαντζιούνη να σουτάρει σε σώματα στη συνέχεια της φάσης.

51\’ ΓΚΟΛ: Ιδανική σέντρα του Τσικουδάκη για το κεφάλι του Μαντζιούνη, που σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 0-3.

52\’ Ωραία συνεργασία Καλαϊτζάκη-Περαθωράκη, το σουτ του Νταγκουνάκη καταλήγει άουτ.
63\’ Ο Ψαράκης πάσαρε στον Τσικουδάκη, ο οποίος απέφυγε τον Αρχοντάκη αλλά πλάσαρε άουτ.

64\’ ΓΚΟΛ: Κάθετη μπαλιά του Ψαράκη στον Τσικουδάκη, που \”σημαδεύει\” σωστά για το 0-4. 

68\’ Σέντρα του Ανιάνγκμε κεφαλιά του Ψαράκη αποκρούει εντυπωσιακά ο Αρχοντάκης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κατσαρός (Αποστολάκης-Μαραβελάκης).
Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Αρχοντάκης  (87’ Κελαϊδάκης), Κελαϊδής (50’ Λιμογιάννης), Σύρμος (46’ Ι. Πατεράκης), Γκούντελος (84’ Στ. Πατεράκης), Μπασιαδάκης (54’ Καλλέλης), Περαθωράκης (84’ Κουνάκης), Δοντσίδης, Νταγκουνάκης (66’ Τρουλλινός), Καλαϊτζάκης (72’ Στυλιανουδάκης), Περδικάκης (27’ Σαριδάκης, 64’ Χατζόπουλος), Μανουσάκης (46’ Καγλατζής). 
Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βλαχάκης (65’ Κοντοπίδης), Γιουρουκάκης (76’ Μαρκετάκης), Παπακαστρήσιος, Καρβουνιάρης, Βαρδάκης (76’ Εσόνο), Λευτ. Κομπογεννητάκης (21’ Μπάτζιο), Ανιάνγκμε (76’ Σεϊτανίδης), Ψαράκης (76’ Μπαμπουνάκης), Κοκάκης (46’ Ντούπης), Τσικουδάκης (66’ Μαριανάκης), Μαντζιούνης (65’ Λευτ. Κομπογεννητάκης).

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook