Υλικά

• 600 γρ. χοιρινά μπριζολάκια (περίπου 3 τεμ)
• 3 -4 κλωναράκια φασκόμηλο
• 2 κ. σούπας θυμαρίσιο μέλι
• 80 γρ. γλυκοκολοκύθα, κομμένη σε κύβους
• 100 γρ. μήλο, κομμένο σε μισοφέγγαρο
• 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ζαράκια
• 80 ml. κόκκινο ξηρό κρασί
• 80 γρ. ελαιόλαδο
• Αλάτι & πιπέρι (ανάλογο)

Εκτέλεση

Σε πλατύ τηγάνι τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρέας μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και απο τις δύο πλευρές.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, την γλυκοκολοκύθα και τα μήλα. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 2-3 λεπτά της ώρας και σβήνουμε με το κρασί.

Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ, βάζουμε λίγο νερό, περίπου ½ φλυτζάνι, το μέλι, φτιάχνουμε τη γεύση με αλάτι & πιπέρι και τέλος προσθέτουμε το φασκόμηλο.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοψήνουμε περίπου 15 λεπτά.