Την τελική απάντηση του Μιχάλη Γιαννιτσανάκη στη πρόταση που του έχουν καταθέσει περιμένουν στον Πλατανιά προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση μεταγραφής του.

Οι πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι αλλά στην συνάντηση που είχαν τη Τρίτη σημειώθηκε διαφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο 30χρονος Ιεραπετρίτης επιθυμεί συνεργασία για τον επόμενο 1,5 χρόνο αλλά η Χανιώτικη ομάδα δεν διαπραγματεύεται συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας από έξι μήνες.

Ο μεσοεπιθετικός ο οποίος σήμερα ή το αργότερα μέχρι αύριο θα λύσει το συμβόλαιο του με τον Εθνικό Αστέρα έχει προθεσμία από τους ερυθρόλευκους να απαντήσει μέσα στις επόμενες ώρες αν αποδέχεται την πρόταση τους. Ο Γιαννιτσανάκης πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ακόμα και με τους όρους που έχει προτείνει ο Πλατανιάς παραμένει θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο Μάλεμε, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση. Ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαιώνει ότι ο Πλατανιάς είναι από τις πρώτες του επιλογές αλλά ακόμα όλα παραμένουν ανοιχτά αφού έχει και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook