Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί συναυλία Κρητικής Μουσικής την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης».

Η συναυλία που έχει κοινωνικό χαρακτήρα, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Περιφέρειας για τα 100 χρόνια της ΄Ενωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο σωματείο γονέων και φίλων με αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή», και οργανώνεται από το Ροταριανό Όμιλο Ηράκλειο-Candia.

Στην συναυλία θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες Κρητικής μουσικής Γιώργος Κατσαμάς, Γιώργος Μανωλιούδης, Κώστας Κακουδάκης, Πάρης Περυσινάκης, Στέφανος Μεσσαριτάκης, και το χορευτικό συγκρότημα του Θανάση Μαυρόκωστα.

«Ο σκοπός είναι ιερός και μέσα από την συμμετοχή μας στην συναυλία και την στήριξη όλων μας θα δώσουμε ηθική και οικονομική βοήθεια στους συνανθρώπους μας στο σωματείο γονέων και φίλων ατόμων με αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή», αναφέρει στο κάλεσμα της η Πρόεδρος του ανθρωπιστικού μη κερδοσκοπικού σωματείου «Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου-Candia» Μαρία Αρχοντουλάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook