Σάλο προκάλεσε το ρεπορτάζ της Ελένης Ζουμαδάκη σε όλη την Χώρα για την ρατσιστική συμπεριφορά οδηγού του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης (δείτε εδώ), προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, οδήγησε τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ να ζητήσει συγνώμη και αναδημοσιεύτηκε από πολλά ΜΜΕ στην χώρα, με μερικά από αυτά να είναι τα μεγαλύτερα.

Απαράδεκτο το γεγονός ότι ο οδηγός αντιμετώπισε με αυτόν τον τρόπο την οικογένεια από τη Ρωσία.

Εξίσου απαράδεκτοι είναι και μερικοί \”συνάδελφοι\” σε τοπικά ΜΜΕ και κυρίως εφημερίδες (μία στα Χανιά και μία στο Ηράκλειο), οι οποίοι σαφώς πήραν το ρεπορτάζ από το Flashnews.gr και το αναπαρήγαγαν με δικές τους πληροφορίες και προσθήκες (θεμιτή πρακτική), όμως με έναν μαγικό τρόπο παρουσίασαν την αυτόπτη μάρτυρα σαν μια γυναίκα επιβάτη, παραβλέποντας το γεγονός ότι είναι Συντάκτρια του άρθρου.

Βέβαια αν το έγραφαν στο ρεπορτάζ τους θα έπρεπε να κάνουν αναφορά στην ίδια και προφανώς το Μέσο που εργάζεται κάτι που τους έπεφτε βαρύ, αφού μάλλον η Δημοσιογραφική τους παιδεία (αν έχουν) δεν τους επιτρέπει να \”διαφημίζουν\” άλλο Δημοσιογράφο και άλλο Μέσο Ενημέρωσης.

Την ώρα που όλοι οι Δημοσιογραφικοί Όμιλοι της χώρας τήρησαν τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, οι \”φίλοι\” της γειτονιάς μας προτίμησαν να εξαφανίσουν την ιδιότητα της.

Έυγε!!

Γιάν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook