Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά που διοργάνωσε η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ του Δήμου Χανίων, την Τετάρτη 28/8/2013, στο παλιό λιμάνι Χανίων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι παραδοσιακοί σύλλογοι «Αροδαμός», «Παραδοσιακός σύλλογος Καθιανών ΕΙΡΗΝΗ», «Φάρος» και «Χορευτικός Όμιλος Χανίων Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ», ενώ τους συνόδευσαν οι μουσικοί Κώστας Μπαλιλάκης – λύρα, Ηλίας Πίτερης – λαούτο, Χρήστος Κοκοτσάκης – Λαούτο και Γιάννης Δρακακάκης – κρουστά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποσπώντας έτσι το θερμό χειροκρότημα του πλήθους των παρευρισκομένων.

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ του Δήμου Χανίων, ως φορέας πολιτισμού, με τη διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων, σκοπεύει στην προβολή των παραδοσιακών συλλόγων, που αναμφισβήτητα έχουν προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και μεταλαμπαδεύουν την παράδοση του τόπου μας στις νεότερες γενιές, αλλά και στην προβολή και ανάδειξη του Κρητικού λαϊκού πολιτισμού στους επισκέπτες της πόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook