Νέα ερωτήματα έρχονται στην επιφάνεια, σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του διάσημου σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την προσωρινή αιτία θανάτου, ο σχεδιαστής «έφυγε» από πνευμονικό οίδημα, το οποίο είτε προκλήθηκε από παθολογικά αίτια είτε από υπερβολική κατανάλωση χαπιών. Ωστόσο, η οριστική αιτία θα γίνει γνωστή, όταν βγουν τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Θρίλερ με άνδρα-«μυστήριο»

Πρόσωπα που γνώριζαν καλά τον Μιχάλη Ασλάνη και βρέθηκαν έξω από το ατελιέ και το σπίτι του μόλις έμαθαν το τραγικό νέο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, έκαναν λόγο για έναν άνδρα, που συνεργαζόταν με τον σχεδιαστή και κινούταν στο σημείο λίγο πριν μαθευτεί η θλιβερή είδηση.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αστυνομία βρήκε τον άνδρα αυτό και μέσα στο διαμέρισμα. Ο άνδρας-«μυστήριο» έφτασε στο διαμέρισμα πριν από την αστυνομία και μπήκε μέσα, προτού φθάσει η αστυνομία. Παράλληλα, σύμφωνα με την Espresso, από το διαμέρισμα της Σκουφά 21 έλειπε η ταυτότητα του Μιχάλη Ασλάνη, ενώ έχουν χαθεί έγγραφα και προσωπικά του αντικείμενα, γεγονός που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Το Σάββατο στη Χαλκίδα η κηδεία

Το Σάββατο στις 11 το πρωί θα πουν τελικά συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ασλάνη.

Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στη Χαλκίδα, ενώ η σορός του θα βρίσκεται από τις 10 το πρωί εκεί, όπου αναμένεται πλήθος κόσμου για να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook