Πραγματικά αυτό που συμβαίνει με Κεφαλογιάννη και Αυγενάκη δεν έχει προηγούμενο, με βουλευτές ίδιου κόμματος και ίδιας εκλογικής περιφέρειας.

Είχαμε εντοπίσει (και καυτηριάσει) ξανά στο παρελθόν το πρόβλημα (στην περίπτωση της υπεραλίευσης στον κόλπο της Μεσσαράς), ωστόσο τις τελευταίες ώρες συνέβησαν τα ίδια.

Ποια είναι τα ίδια; Ο Μ. Κεφαλογιάννης κάνει παρέμβαση για θέμα το οποίο είχε φέρει στην επιφάνεια και εν προκειμένου στον αρμόδιο κυβερνητικό παράγοντα νωρίτερα (μήνες πριν για την ακρίβεια) ο Λ. Αυγενάκης και ο δεύτερος τον…βγάζει στη σέντρα!

Το γραφείο τύπου του πρώην υπουργού στέλνει δελτίο τύπου με το θέμα, κάποιοι συνάδελφοι το δημοσιεύουν, προφανώς γιατί δεν θυμούνται πως η ίδια εξέλιξη έχει \’\’παίξει\’\’ ξανά από τον άλλο βουλευτή της Ν.Δ. στο Ηράκλειο, γεγονός που προκαλεί την άμεση αντίδραση του Λ. Αυγενάκη ο οποίος υπενθυμίζει ότι το θέμα το έχει αναδείξει ο ίδιος.

Τελευταίο παράδειγμα η Γεωργική Σχολή στη Μεσσαρά. Το χθεσινό δελτίο τύπου από το γραφείο του Μ. Κεφαλιογιάννη έχει τίτλο

\’\’Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για την συνέχιση της Λειτουργίας της Γεωργικής Σχολής ΜΕΣΣΑΡΑΣ. Ο Υπουργός διαβεβαίωσε το κ. Κεφαλογιάννη για την απρόσκοπτη λειτουργία της σχολής\’\’

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της κίνησης Κεφαλογιάννη ήρθε η…υπενθύμιση Αυγενάκη \’\’Καμία ανησυχία για τη Γεωργική Σχολή Μεσσαράς. Από το Φεβρουάριο έχει απαντήσει ο Υπουργός για την απρόσκοπτη λειτουργία της Σχολής\’\’ καρφώνοντας τον συνάδελφο του.

Όντως ο Αθ. Τσαυτάρης είχε από τον Φεβρουάριο απαντήσει στην παρέμβαση Αυγενάκη. 

Τελικά στη ΝΔ (τοπικά) δεν υπάρχει συνεννόηση; Δεν γνωρίζει ο ένας βουλευτής τι κάνει ο άλλος; Αν δηλαδή \’\’καπελώνονται\’\’ μεταξύ τους, τότε με βουλευτές άλλων κομμάτων τι πρέπει να κάνουν.

flashnews.gr. / Μαν. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook