Μια καταγγελία, μιαν απάντηση και πολλά νεύρα.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μια ονομαστική καταγγελία που έγινε από παραθεριστή της Νάξου.

Αναλυτικότερα, ο καταγγέλων κατηγόρησε τον δημοφιλή παρουσιαστή για αισχροκέρδεια, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Aν είναι δυνατόν δηλαδή! Δύο άτομα στη Νάξο, στην παραλία που ανήκει στο κλαμπ του Αρναούτογλου, πήραμε ξαπλώστρα-ομπρέλα και καφέ. Πόσα πλήρωσαμε; 20 ευρώ. 6 η ξαπλώστρα και 4 ο καφές. Το παιδί του λαού και της επαρχίας! Ντροπή… Για απόδειξη βέβαια ούτε λόγος. Αν πεις απόδειξη εκεί σε ρωτάνε αν είσαι ξένος! Έλεος».

Χωρίς περιστροφές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει τις δικές του εξηγήσεις στο περιοδικό «Yes!»: «Έχω πει επανειλημμένως ότι το μαγαζί δεν μου ανήκει και είμαι απλός συνεργάτης εκεί. Επειδή γνωρίζω την κατάσταση που συμβαίνει στα beach bars, έχει ρωτήσει κανένας τι ενοίκιο πληρώνουν στους δήμους;

Επίσης έχουν αντιληφθεί πόση είναι η καθαρή τουριστική περίοδος για να βγάλουν τα χρήματα για να πληρωθούν οι δήμοι; Ο καθένας γράφει την αερολογία του και δεν μπορώ πλέον να μπαίνω στη διαδικασία να απαντάω. Γνωρίζω όμως πώς είναι η κατάσταση. Όσο για τις αποδείξεις; Όσο εγώ ήμουν εκεί και εργαζόμουν πάντα έκοβαν αποδείξεις. Ας κάνουν καταγγελία στο ΣΔΟΕ αν θεωρούν ότι δεν λειτουργεί νόμιμα».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook