«Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ, η οποία έχει πληροφορίες και ενδείξεις για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί εντός του Σεπτεμβρίου, με στόχο πρόσωπο από τον τομέα της οικονομίας.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», οι Αρχές βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή μετά από πληροφορίες που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει σχέδιο για τρομοκρατική επίθεση μέσα στον Σεπτέμβριο, μήνα τον οποίο θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη της επίσκεψη η Τρόικα.

Ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρουν πως ένα επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον προσώπου του οικονομικού τομέα, εντάσσεται στο γνωστό «Σχέδιο Φοίνικας» των τρομοκρατών, στην προσπάθεια τους για ανασυγκρότηση του αντάρτικου πόλεων που έχει εκδηλωθεί από τις αρχές του καλοκαιριού με μία σειρά βομβιστικών και άλλων επιθέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, επανασχεδιάζονται και ενισχύονται υπό το πρίσμα αυτής της απειλής τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους όπου μετακινούνται τα στελέχη της τρόικας αλλά και έλληνες παράγοντες του οικονομικού τομέα.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook