Το γεγονός ότι έχετε καστανά μάτια δε σημαίνει ότι είσαστε καταδικασμένη να μην ξεχωρίζετε από το πλήθος. Μπορεί να είναι το πιο συνηθισμένο χρώμα ματιών, όμως έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα: μπορεί να \”συνδυαστεί\” με αρκετά έντονα και λιγότερο συμβατικά χρώματα σκιών, μάσκαρα ή μολυβιών. Καθώς το καφέ είναι μια μίξη χρωμάτων, μπορεί να \”σηκώσει\” πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Μάθετε ποια χρώματα, θα κάνουν τα καφέ μάτια σας να φαίνονται ξεχωριστά από όλα τα άλλα!

Κοβάλτιο μπλε: ένα τόσο ζωντανό χρώμα κάνει την τέλεια αντίθεση με τα σκούρα καφέ μάτια. Δοκιμάστε το είτε ως eyeliner είτε σα σκιά.

\"\"

Μελιτζανί: οποιαδήποτε μωβ απόχρωση ενισχύει τους πράσινους τόνους που έχουν τα καφέ μάτια. Ο πιο έξυπνος και γρήγορος τρόπος είναι να εφαρμόσετε μια μάσκαρα σε αυτό το χρώμα και όχι μόνο θα τονίσετε τα καφέ σας μάτια, αλλά θα κάνει το άσπρο του ματιού ακόμα πιο \”ζωντανό\”!

\"\"

Πράσινο με χρυσό τόνο: όλα τα σκούρα πράσινα με χρυσές λεπτομέρειες τονίζουν τα καφέ μάτια. Προτιμήστε μεταλλικές υφές για καλύτερο αποτέλεσμα!

\"\"

Χάλκινο: ζεσταίνει το βλέμμα αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά. Αυτό το χρώμα δεν πρέπει να το εφαρμόσετε πολύ κοντά στη βάση του βλεφάρου γιατί μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε κουρασμένη. Περάστε τη βάση του βλεφάρου με ένα καφέ μολύβι και σβήστε το ελαφρά μέχρι το χρώμα να χάνετε προς το κινητό βλέφαρο. Εφαρμόστε από πάνω ένα χάλκινο χρώμα για να μεταμορφώσετε το look!

 \"\"

Ναυτικό μπλε: είναι η καλύτερη εναλλακτική στο μαύρο, που τονίζει πολύ καλύτερα τα καφέ μάτια σας. Δεν είναι έντονο και μπορείτε να το φορέσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είτε με μολύβι είτε με μια σκιά.

\"\"

Χρυσό: ανάλογα την υφή της σκιάς μπορεί να είναι το πιο ουδέτερο χρώμα αλλά και αρκετά έντονο εάν χρησιμοποιηθεί με υγρό πινέλο. Το χρυσό \”αγκαλιάζει\” ζεστά τα καφέ μάτια και τα κάνει να λάμπουν! Συνδυάστε το είτε με μια γραμμή ασημένιου eyeliner είτε με μαύρες έντονες βλεφαρίδες.

\"\"

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook