Στον Πανακρωτηριακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Μιχελάκης, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από τις 23 Αυγούστου.
Η ομάδα του Ακρωτηρίου ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, που είχε πολυετή θητεία στη Δόξα Παχιανών.
Αναλυτικά:
\”Είμεθα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη  συμφωνία  με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή κ. Μιχελάκη Γεώργιο, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Πανακρωτηριακού. Ο εν λόγω επιθετικός διακρίνεται για το ήθος του και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για πολλά χρόνια στη Δόξα Παχιανών, όντας η σημαία ουσιαστικά της ομάδας,  ενώ έχει φορέσει τις φανέλες του Πλατανιά και του Μινώταυρου.\”

Στις 3 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η Ακαδημία

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου είναι η έναρξη των Ακαδημιών του Πανακρωτηριακού, που φέτος θα λειτουργούν υπό την αιγίδα και την οργάνωση της Λίβερπουλ!
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

\”Η ΜΟΒΙΑΚ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει την έναρξη Ακαδημιών του Ποδοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2013 – 2014, την Τρίτη 3/9/2013 και ώρα 18:00-20:00.

Δημιουργούμε σταδιακά μια πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα και την οργάνωση της LIVERPOOL, με άρτια οργανωμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών, γυμναστών  και ειδικών συνεργατών.

Έλα στη μεγάλη οικογένεια της ΜΟΒΙΑΚ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Φόρεσε την ιστορική φανέλα της ΜΟΒΙΑΚ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Εσύ είσαι το μέλλον της ΜΟΒΙΑΚ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Οι Ακαδημίες της ΜΟΒΙΑΚ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ  λειτουργούν στο γήπεδο των Καθιανών Ακρωτήριου και  απευθύνονται σε παιδιά από 5 – 16 ετών.

Πληροφορίες – Εγγραφές

Γραμματειακή Υποστήριξη:

Τηλ: 28210 63713

694 8609780 κ. ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗΣ

697 6997512 κ. ΠΑΤΈΡΑΚΗΣ\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook