Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ασλάνη, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στην Χαλκίδα, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι την εφηβική του ηλικία.

Η σορός του έφθασε στον Ναό λίγο πριν τις 10:00.

«Θα σ\’αγαπάμε πάντα»

Ανάμεσά τους ο Μάκης Τσέλιος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Γιάννης Καζανίδης, ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο σχεδιαστής Φιλήμονας. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην εκκλησία η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Χάρης Σιανίδης, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Νόνη Δούνια, η Κάλη Τσιλίδου και η Άντζελα Ευρυπίδη.

«Θα σ’αγαπάμε πάντα» είναι η φράση που αναγράφεται στο στεφάνι που κατέθεσαν από κοινού στη μνήμη του Μιχάλη Ασλάνη η Άντζελα Ευρυπίδη, η Νόνη Δούνια, η Ρέα Τουτουντζή και η Δήμητρα Αιγινίτη, ενώ στεφάνι με το οποίο εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια κατέθεσε και η Εύη Βατίδου, καθώς και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες και βίντεο…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Οι δικοί του άνθρωποι και όσοι τον αγαπούσαν, δε μπορούν να πιστέψουν πώς ο Μιχάλης τους, «ένα χαρούμενο παιδί», όπως τον χαρακτηρίζουν, προχώρησε σε αυτήν την πράξη και ένα μεγάλο «γιατί» είναι χαραγμένο στα πρόσωπά τους.

Ιδιαίτερα φορτισμένη απήγγειλε τον επικήδειο λόγο τιμώντας τον καλό της φίλο, Μιχάλη Ασλάνη η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Μάλιστα ήταν τέτοια η ένταση από την οποία διακατείχετο ώστε χρειάστηκε σε πολλές στιγμές να σταματήσει τη ροή του λόγου της.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Όπως σκορπούσες το γέλιο και την χαρά έτσι θα μείνεις πάντα μέσα στις καρδιές μας

Έφυγε ένας μεγάλος σχεδιαστής, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας φίλος για πολλούς. Πολλοί θα σε καπηλευθούν τώρα. Πολλοί θα βγουν να πουν πολλά. Ό, τι τους άφησες γράμματα και όνειρα.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι χάσαμε κάτι μεγάλο γιατί μέσα από το χαμόγελό σου πάντα τιμούσες την πατρίδα σου».

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του οι τρεις μεγαλύτερες αδερφές του, αλλά και η βαπτιστήρα του Τζούλια.

Aντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη Ασλάνη, είναι να δοθεί χρηματικό ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Τάσος Γεωργιάδης Σαλονικιού 8 – Χαλκίδα.

protothema.gr/newsbomb.gr/newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook