Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το όμορφο γκολ του Τάντιτς από το 12\’ ο Α.Ο. Χανιά απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της εποχής και έφτασε σχετικά άνετα στην ανατροπή στο σκορ και στη φιλική νίκη επί της Επισκοπής με 3-1.
Με έναν Πάγκαλο από τα παλιά να δημιουργεί αρκετά ρήγματα ο ΑΟΧ κατάφερε να πετύχει την ανατροπή από το ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Λουκίνας έδωσε άλλη πνοή στην επίθεση, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Καλογεράκη.
Η Επισκοπή από την άλλη παρά το καλό ξεκίνημα δεν μπόρεσε να φανεί επιθετικά στη συνέχεια. Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε με τη ρεθυμνιώτικη ομάδα ο Μαρτσάκης, ενώ με γκολ συνδύασε την πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΟΧ ο Μπουντόπουλος, ενώ θετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μανωλάς.

Πρώτη εμφάνιση και για Βασιλόγιαννη, που έδειξε όμως ότι θέλει ακόμα χρόνο, αφού προπονείται λίγες ημέρες μόνο με την ομάδα.

Φάσεις-γκολ

5\’ Ο Τάντιτς συνδυάστηκε ωραία με τον Γκονζάλες, το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.
11\’ Σουτ του Σαντριά απέκρουσε ο Καλογεράκης.

12\’ ΓΚΟΛ: Ο Τάντιτς βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ ανοίγει το σκορ (0-1).

17\’ Σέντρα του Σουμπασάκη, ο Τάντιτς δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

24\’ ΓΚΟΛ: Ο Μπουντόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή ισοφαρίζει σε 1-1.

33\’ Ατομική ενέργεια του Πάγκαλου, που από πλάγια θέση σουτάρει άουτ.
35\’ Ο Πάγκαλος με ατομική προσπάθεια και πάλι βρίσκεται σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχειρεί προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.
44\’ Πάσα του Γκονζάλες στο Βιδάλη, που με δεξί σουτ στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

45\’ ΓΚΟΛ: Ο Μπουντόπουλος ανατρέπεται από τον Βιδάλη και ο Πάγκαλος ευστοχεί στο πέναλτι για το 2-1.

52\’ ΓΚΟΛ: Ιδανική σέντρα του Βαλλιάνου στον Λουκίνα, που κάνει ωραία κίνηση και πλασάρει σωστά για το 3-1.

53\’ Γύρισμα του Πάγκαλου ο Τσάτσος εξ επαφής πλασάρει άουτ.
65\’ Γύρισμα του Πάγκαλου και πάλι από τις κόντρες η μπάλα κατευθύνεται προς τα δίχτυα με τον Μποτωνάκη να διώχνει.
78\’ Ατομική ενέργεια του Γωνιωτάκη, ο Λουκίνας του ανοίγει το χώρο έξυπνα, αλλά το πλασέ που επιχειρεί ο \”Γώνιω\” αποκρούει εξαιρετικά ο Καλογεράκης.

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος (84\’ Μαρκαντωνάκης), Παγώνης (72\’ Ζντράβκοβιτς), Παπατζίκος (84\’ Καμπλιώνης), Χατζηισαΐας (87\’ Μιχαλακόπουλος), Βαλλιάνος (64\’ Μανωλάς), Τσατσαρής (46\’ Πιθαρούλης), Πότσι (80\’ Μποτωνάκης), Μπουντόπουλος (61\’ Βασιλόγιαννης), Πάγκαλος (76\’ Μέλο), Τσάτσος (66\’ Γωνιωτάκης), Σαντριάς (46\’ Λουκίνας).

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης (59\’ Σπαθάρας), Βουρβαχάκης (80\’ Φραντζεσκάκης), Ν. Μποτωνάκης (69\’ Μαραθιανός, 89\’ λ.τρ. Κονονένκο), Βιδάλης (82\’ Ντιαλό), Σελινιωτάκης (66\’ Δελήμπασης), Πουλάκης (46\’ Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Σουμπασάκης (46\’ Ανωγειανάκης), Τάντιτς (80\’ Τριχάκης), Ντάρκο (66\’ Βελονάκης).

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook