O Hρόδοτος επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί καθώς επικράτησε με 3-1 του Ζαρού και κατέκτησε το Super Cup. Δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες και ήδη πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο είχαμε δύο καλές στιγμές στο παιχνίδι, μία για κάθε ομάδα.

Ο Ηρόδοτος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο παιχνίδι όταν στο 4΄ το σουτ στην κίνηση του Διακουράκη, έδιωξε σε κόρνερ ο Ζαφείρης Δ.

Ο Ζαρός ”απάντησε” στην ευκαιρία του Ηροδότου 3 λεπτά αργότερα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σακέλη, ο Κοσμαδάκης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ.

Η ομάδα του Θαναση Κολιτσιδάκη πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 17΄ όταν μετά από σέντρα του Πήλου, ο Κούρτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το προβάδισμα στο σκορ έδωσε “φτερά” στο πόδια των παικτών του Ηροδότου. Στο 19΄ οι “κυανόλευκοι” έχασαν καλή στιγμή να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν μετά από κεφαλιά του Γεωργόπουλου, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 23′ ο Ηρόδοτος είχε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Ζαφείρη, απομάκρυνε ο Ζαχαριουδάκης σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Ηρόδοτος διπλασίασε τα τέρματα του με τον Κούρτι αυτή την φορά να παίρνει τον ρόλο του δημιουργού. Μετά από σέντρα του σκόρερ του πρώτου τέρματος, ο Μωραΐτης από κοντά έκανε το 2-0.

Ο Ζαρός είχε καλή στιγμή στο 38΄ όταν μετά το σουτ του Φραγκιαδουλάκη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Η τελευταία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήταν για τον Ηρόδοτο. Στο 43΄ το σουτ του Μωραΐτη, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Ο Ζαρός μπήκε δυνατά στην επανάληψη προσπαθώντας να μπει γρήγορα ξανά μέσα στο παιχνίδι ωστόσο στάθηκε άτυχος καθώς στο 46΄σε θέση τετ-α-τετ και στο 48΄ ο Χαλκιαδάκης με κεφαλιά δεν μπόρεσαν να “νικήσουν” τον Ζαφείρη.

Χρειάστηκε να περάσει κάτι παραπάνω από μισή ώρα αγώνα από την τελευταία καλή στιγμή για να δούμε κάτι ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 80΄ ο Ζαρός μείωσε σε 2-1 με τέρμα του Φραγκιαδουλάκη ξαναμπαίνοντας στην διεκδίκηση του αγώνα, ωστόσο οι όποιες ελπίδες του δεν κράτησαν για πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Χατζηανδρέου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ζαρός:Ζαχαριουδάκης, Γιανουλάκης (23′ Σάλιακας), Νικολακάκης, Λουλιάδης (31′ Χαλκιαδάκης), Κουτσάκης, Φραγκιαδουλάκης, Διακουράκης, Κλαπάκης Γ. Κοσμαδάκης, Σακέλης, Κλαπάκης Χ.

Ηρόδοτος: Zαφείρης Αλ., Σκουλάς, Χαλκιαδάκης, Μπαλάφας, Γεωργόπουλος, Χαρίτος, Μωραίτης, Κοζυράκης, Ζαφείρης Δ, Κούρτι, Πήλος

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook