Με παιχνίδια για την 2η αλλά και την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το Κύπελλο Χανίων.
Για την δεύτερη… στροφή του θεσμού και για τον 2ο όμιλο ο Μινώταυρος με πρωταγωνιστή και σκόρερ των δυο τερμάτων τον Νταγκουνάκη (65\’ και 80\’) πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον ΔΑΑΟΧ, λίγες ώρες πριν την συναυλία που διοργανώνει στις Μουρνιές με τον Μαλαξιανάκη.
Δύσκολα τα Ροδωπού για τον 7ο όμιλο κατέβαλαν την αντίσταση του μαχητικού Παγχανιακού, με τον Μαργαριτάκη να σημειώνει το μοναδικό γκολ (1-0) στο 87\’.
Για τον 8ο όμιλο τα Κεραμειά έκαναν \”σεφτέ\” στις νίκες με 4-2 επί του Απόλλωνα στη Σούδα. Για τους νικητές σκόραραν οι Λιονάκης, Μανωλεδάκης (2) και Μεζαρτζόπουλος (πέν.), ενώ για την ομάδα του Αγίου Ιωάννη και τα δυο γκολ πέτυχε ο Σολανάκης.
Για την 3η αγωνιστική, στον 1ο όμιλο προπορεύεται ο Ακρίτας που κέρδισε αγχωτικά με 2-1 τη Θύελλα Καλάθενων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ρενιέρη όμως ο αποκορωνιώτικος σύλλογος έφτασε στην ανατροπή με τους Καραγιαννάκη (50\’) και Μουμίν (εκτέλεση φάουλ στο 70\’).
Για τον ίδιο όμιλο στη Μοναχή Ελιά ο Κρ. Αστέρας προηγήθηκε με τον Νικολιουδάκη, αλλά η Παλαιόχωρα πήρε τη νίκη με 1-2 χάρη σε γκολ των Κουλούρη (60\’) και Κοντάκη (85\’).
Χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στους Αγ. Αποστόλους, ανάμεσα σε ΙΝΚΑ και Δόξα Παχιανών, με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες στο φινάλε για να πετύχουν ακόμα και τη νίκη κόντρα σε ομάδα παραπάνω κατηγορίας.
Με εμφατικό τρόπο πέρασε από τα Νεροκούρου η Σπάθα, που υποχρέωσε τον Ηρακλή στη 2η εντός έδρας ήττα του στο θεσμό. Η ομάδα του Κολυμβαρίου πήρε το σημαντικό \”τρίποντο\” με 3-0, με δύο γκολ του Ντουντίγια (50\’ και 60\’) και ένα του Θεοδωρογλάκη (70\’ πέν.).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook