Τα έσοδα που έφερναν οι τρεις αλλοδαπές χορεύτριες στο κέντρο διασκέδασης όπου ήταν υπεύθυνος δεν ήταν αρκετά για έναν 38χρονο Έλληνα στην πόλη των Ιωαννίνων και προσπάθησε να τις εξωθήσει στην πορνεία με βία και απειλές για τη σωματική τους ακεραιότητα!

Όμως, οι νεαρές Ρουμάνες ηλικίας 22, 33 και 27 χρόνων αποδείχθηκαν «σκληρά καρύδια» και τον κατήγγειλαν σε αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι προσπαθούσε να τις εξαναγκάσει να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες στους πελάτες του καταστήματος. Κατέθεσαν, ακόμη, ότι άρπαξε με την απειλή μαχαιριού 4.000 ευρώ από την 27χρονη και την τσάντα με τα προσωπικά της έγγραφα από την 22χρονη.

Ο επίδοξος μαστροπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα σωματεμπορίας και ληστεία. Όμως, υπέβαλε και εκείνος έγκληση σε βάρος των τριών γυναικών για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση και εκβίαση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και αυτές! Όλοι μαζί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί ποια πλευρά έχει δίκιο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook