Κατάφεραν να συγκεντρώσουν… 1.300 ευρώ για τον Ερασιτέχνη. Κι αν πράγματι ισχύουν τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Derby», τότε μιλάμε για μια καθ\’ όλα εξευτελιστική προσφορά των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την συγκεκριμένη εφημερίδα, οι υπεύθυνοι του Ερασιτέχνη είχαν ζητήσει την βοήθειά των παικτών στην προσπάθειά τους ώστε να ενεργοποιήσουν τον κόσμο, αλλά όχι ζητώντας τους χρήματα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι ποδοσφαιριστές πήραν την… πρωτοβουλία να συμβάλουν και οικονομικά και αποφάσισαν να μαζέψουν ένα ποσό. Τελικά, αυτό που κατάφεραν ήταν να συγκεντρώσουν… 1.300 ευρώ!

Περισσότεροι από 20 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού φέρονται να κατέβαλλαν συνολικά αυτά τα χρήματα για τον Ερασιτέχνη, με τον τελευταίο μάλιστα να μην δέχεται την προσφορά θεωρώντας την εξευτελιστική.
Το… θετικό είναι ότι υπήρξαν και εξαιρέσεις όπως οι τρεις αρχηγοί του Παναθηναϊκού. Τζιμπρίλ Σισέ, κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης προσέφεραν ξεχωριστά κάποια χρήματα στον σύλλογο, τα οποία φυσικά και έγιναν αποδεκτά. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος όπως είχε γνωστοποιήσει και ο ίδιος, προσέφερε 10.000 ευρώ, ο Κατσουράνης άλλα 5.000 και ο Γιώργος Καραγκούνης 3.000 ευρώ.

Πηγή. Sentragoal

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook