Οι τηλεθεατές τον γνωρίζουν ως πρωταγωνιστή μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, όπως οι «Χίλιες και μία νύχτες» και ο «Σουλεϊμάν, ο Μεγαλοπρεπής». Ωστόσο, εκείνο που είναι άγνωστο, είναι ότι για την τηλεοπτική του καριέρα, ο Halit Ergenc, εγκατέλειψε μία αρκετά σοβαρή διαδρομή στο οπερετικό θέατρο.

Ναι, ο Τούρκος πρωταγωνιστής με τη βαθιά χαρακτηριστική φωνή, πολύ πριν δοκιμάσει την τύχη του στην τηλεόραση είχε κάνει μία αρκετά σοβαρή προσπάθεια στην όπερα, ενώ είχε περάσει και από αρκετά μιούζικαλ.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε φέτος το καλοκαίρι και μέσα από συνέντευξη του στο αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο “Al Hayat”, αγαπούσε την κλασική μουσική και ειδικά τα οπερετικά έργα, το συγκεκριμένο είδος το σπούδασε, είναι καλός γνώστης της τουρκικής λαογραφίας και της τουρκικής λαϊκής μουσικής συγκεκριμένα, ωστόσο δεν ένιωσε να καλύπτεται ούτε οικονομικά ούτε καλλιτεχνικά.

«Μου άρεσε τόσο πολύ, ωστόσο δεν είχα καμία πρόθεση να γίνω αστέρας της όπερας. Στη συνέχεια, εντάχθηκα στο μουσικό θέατρο, που για εμένα ήταν μία τεράστια ανακούφιση. Εκεί, έμαθα να χορεύω, να ανακαλύπτω και να εξελίσσω τον εαυτό μου ως καλλιτέχνη, εκεί άρχισα να βρίσκω και τα βήματα μου στην υποκριτική».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Ergenc αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα, την καριέρα του την ξεκίνησε ως… χορευτής.

joytv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook