Γιατί το σχετικά παλιό τραγούδι «Δεν σου κάνω τον άγιο» έγινε ξαφνικά το νούμερο ένα hit σε θέρετρο της ανατολικής Αττικής και ακούγεται συνεχώς και δυνατά σε όλα τα στέκια;

Επειδή έχει βουίξει ο τόπος με μια πρωτοφανή «ροζ» ιστορία με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο, τη γυναίκα του, τον παπά του κεντρικού ναού και τη σύζυγό του. Με την τελευταία μάλιστα να γίνεται... ντετέκτιβ και να τσακώνει στα πράσα τον ιερέα με τη... δημαρχίνα!

Η ερωτική ιστορία της γυναίκας του 62χρονου δημάρχου και του ιερέα φαίνεται ότι άρχισε πριν από καιρό και στην αρχή παρέμενε εφτασφράγιστο μυστικό.

Γοητευτική, ξανθιά και με ενεργή δράση σε φορείς και συλλόγους της τοπικής κοινωνίας, η αρκετά νεότερη από τον σύζυγό της δημαρχίνα είχε την ευκαιρία να ξεκλέβει χρόνο για να βλέπει τον έρωτά της.

Από την άλλη, μεγαλωμένος από μικρό παιδί στο δημοφιλές παραθεριστικό θέρετρο, υποχρεωμένος να συναναστρέφεται με πολλούς δημότες και έχοντας σωρεία υποχρεώσεων, ο σύζυγός της δεν είχε την ευκαιρία να καταλάβει τις απουσίες της ούτε και να ασχοληθεί με κουτσομπολιά. Δεν ίσχυε το ίδιο όμως με την παπαδιά, που άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Προσπαθώντας να βρει τι συμβαίνει, η σύζυγος του ιερέα υποψιάστηκε ότι οι συναντήσεις του παράνομου ζευγαριού γίνονταν στο υπόγειο του σπιτιού της.

Προκειμένου να επιβεβαιώσει τις υποψίες της αποφάσισε να τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και να αφήσει την κάμερα να κάνει όλη τη δουλειά.

Προφασίστηκε στους τεχνικούς που την τοποθέτησαν ότι φοβάται την αυξημένη εγκληματικότητα και ότι στο υπόγειο η οικογένεια έκρυβε συχνά πολύτιμα αντικείμενα και, αφού τελείωσε η εγκατάσταση, περίμενε υπομονετικά.

Το κόλπο δεν άργησε να αποδώσει, αφού έπειτα από λίγες ημέρες η κάμερα αποτύπωσε τη μυστική, φλογερή συνάντηση της γυναίκας του δημάρχου -και μητέρας δύο παιδιών- με τον ιερέα σύζυγό της.

Το νέο κυκλοφόρησε γρήγορα στη μικρή τοπική κοινωνία και σύντομα ήταν το αγαπημένο θέμα συζήτησης, ενώ κάθε φορά το love story διανθιζόταν με όλο και περισσότερες πικάντικες λεπτομέρειες. Οι κακές γλώσσες μάλιστα έκαναν την ιστορία ακόμη πιο «ροζ», καθώς επέμεναν ότι ο πραγματικός στόχος του ιερέα δεν ήταν η σύζυγος, αλλά ο ίδιος ο δήμαρχος, ο οποίος όμως είχε αρνηθεί τον έρωτά του.

Εν τω μεταξύ, όπως ήταν φυσικό, η υπόθεση έφτασε και στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, με τους υπευθύνους να αποφασίζουν, προκειμένου να σταματήσει το σούσουρο, να περάσουν σε έκτακτη μετάθεση του ιερέα από τον κεντρικό ναό του δημοφιλούς θέρετρου. Το γεγονός αυτό είχε αποτέλεσμα να ξαναφουντώσουν τα σχόλια, αφού πολλοί το θεώρησαν ως επιβεβαίωση της «ροζ» ιστορίας μεταξύ του παπά και της γοητευτικής γυναίκας του δημάρχου. Την ίδια στιγμή, στην κεντρική πλατεία της περιοχής, όπου βρίσκονται τα περισσότερα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, το τραγούδι «Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα» -που τραγουδούσε στα πανηγύρια η Γωγώ Τσαμπά αλλά έβαλε στα κλαμπ με remix ο Γιώργος Τσαλίκης- έκανε (και ακόμη κάνει) θραύση, ενώ ακόμη ένα τραγούδι που ακούγεται συνεχώς είναι και το remix τραγουδιού των Art Company, το οποίο φέρει στον τίτλο το όνομα της συζύγου του δημάρχου!

Espresso.gr