Τον… αέρα του ΟΦΗ φαίνεται πως έχει πάρει η ομάδα Κ20 του Πλατανιά.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” κέρδισαν για δεύτερη σερί χρονιά σε επίπεδο Super League τους \”ασπρόμαυρους\”, αφού μετά το περσινό 1-2 στο Γάζι, ακολούθησε το 2-3 στο ΒΑΚ, το Σάββατο (31/08).
Μετά από ένα \”στείρο\” πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι \”άγγιξαν\” το γκολ με τον Μαραθιανό (14\’ και 18\’), ο Πλατανιάς πήρε κεφάλι στο σκορ στο 46\’ με τον Σούκια να εκμεταλλεύεται τη λάθος συνεννόηση Γιαγκιόζη-Φαζού και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας των Χανίων.

Στο 51\’ ο δεύτερος παίκτης από την επαγγελματική ομάδα του Πλατανιά που ενίσχυσε τους Νέους, ο Τσοντάκης, πέτυχε το 0-2, σκοράροντας για τρίτο παιχνίδι από πέρσι κόντρα στην Κ20 του ΟΦΗ.

Στο 65\’ αποβλήθηκε ο Βλαχάκης με δεύτερη κίτρινη και οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν άμεσα το πλεονέκτημα με τον Τσίτα (φωτ.) στο 69\’ να σημειώνει το πρώτο του φετινό γκολ για το 0-3. 

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο ΟΦΗ, εκμεταλλευόμενος και τη χαλαρότητα του Πλατανιά, έφτασε στη μείωση του σκορ και διεκδίκησε ακόμα και την ολική επαναφορά στο ματς. Στο 75\’ ο Φαζός μείωσε σε 1-3 και στο 82\’ ο Μανιδάκης, που είχε και δοκάρι στο 77\’, διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΟΦΗ (Δημήτρης Βολονάκης): Γιαγκιόζης, Παχάκης, Βλαχάκης, Μαραθιανός, Σκούφος (51′ Χατζάκης), Μπολάκης, Σακλαμάκης (48′ Χρηστάκης) , Μανιδάκης, Φαζός, Τουγλής (87′ Αδαμάκης), Χύζι.

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Πενταράκης, Ντεντάκης, Κοκονάκης, Πατρικάκης, Μαυρεδάκης, Σούκιας (76′ Μπένος), Χαλκιαδάκης, Τσοντάκης, Κολομπάκης (85′ Μπουρμπάκης), Γαλανίδης, Τσίτας (75′ Παπαδάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook