Από την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, Ανδρέα Παπανδρέου 70 (δίπλα από το πάρκο Ειρήνης & Φιλίας) και κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00 θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές για τον Α΄ κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, τμ. Χανίων με τον γενικό τίτλο: «Η τέχνη της επικοινωνίας: γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι δεν γεννιέσαι».

Οι εγγραφές συνεχίζονται και ηλεκτρονικά και πάντα με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.gr .

Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων κάθε Δευτέρα ώρες 17:00 έως 20:00. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εγγραφής στο Α.Λ.Π. έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την συνδρομή των 60 ευρώ (για ομάδες από 8 άτομα και πλέον, 50 ευρώ), ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Σκοπός του συγκεκριμένου κύκλου μαθημάτων είναι οι σπουδαστές να αποκομίσουν μια πλήρη εικόνα των διαστάσεων του όρου Επικοινωνία σε όλες τις πτυχές της, με στόχο να βελτιώσουν την ζωή τους στην καθημερινότητα της, μαθαίνοντας πώς να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία, να κτίσουν την αυτοπεποίθηση τους, να βελτιώσουν την συμπεριφορά τους και να δυναμώσουν τις σχέσεις τους με τους άλλους. Ο σχεδιασμός του προγράμματος του παραπάνω κύκλου γίνεται σε συνεργασία με τον Αντρέα Θεοδωρακόπουλο, Καθηγητή στη Σχολή του ΑΝΤ1, Καθηγητή στο London Center Management και Σύμβουλο ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο του παραπάνω κύκλου θα διδάξουν διακεκριμένοι εισηγητές όπως οι: Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Μάνατζμεντ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μάνος Σιφονιός, Επικοινωνιολόγος-Συγγραφέας, Χαρά Νομικού, Κλινικός Ψυχολόγος- Παιδοψυχολόγος, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Καθηγητής στη Σχολή του ΑΝΤ1, Καθηγητής στο London Center Management και Σύμβουλος ΜΜΕ, Νίκη Συροπούλου, Curator/Licensee TEDxAcademy, Νίκος Μεγγρέλης, Δημοσιογράφος-ντοκυμαντερίστας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Δημοσιογράφος, Σοφία Ιορδανίδου, καθ. Επικοινωνίας-Δημοσιογραφίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Νικόλαος Νημάς, Μηχανικός-Εκπαιδευτής δημιουργός ομάδων & δικτύων, Άκης Αγγελάκης, εκδότης-Συγγραφέας & σύμβουλος επιχειρήσεων κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες: κα Ελένη Βουγιούκαλου, Τηλ. κιν: 6936492842.