Παροδικές βροχές ή καταιγίδες σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και σε ορεινά κυρίως τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 29 στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής μικρής διάρκειας, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook