Δεν άντεξε να δει την κοπέλα με την οποία ήταν τρελά ερωτευμένος να επιστρέφει στην Αθήνα από τις διακοπές της και κατέφυγε στη λύση της… βόμβας ένας ερωτοχτυπημένος νεαρός από τη Λευκάδα! Τηλεφώνησε στα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ και ισχυρίστηκε ότι είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο λεωφορείο που την έπαιρνε μακριά του!

Το λεωφορείο είχε ήδη φτάσει στη Βόνιτσα όταν ο οδηγός ειδοποιήθηκε να το ακινητοποιήσει και να περιμένει να φτάσουν άνδρες της Ασφάλειας από τη Λευκάδα για να το ερευνήσουν. Έτσι, άφησε τους επιβάτες έξω από το Κέντρο Υγείας της Βόνιτσας και οδήγησε το λεωφορείο σε απομονωμένο σημείο στην παραλία, ώσπου να φτάσει και ο εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΛ.ΑΣ. από το Άκτιο.

Η έρευνα απέδειξε ότι βόμβα δεν υπήρχε και, μετά την πολύωρη ταλαιπωρία τους, οι επιβάτες –μαζί και η… πέτρα του σκανδάλου, που φυσικά αγνοούσε ότι αυτή ήταν η αιτία!- συνέχισαν το δρομολόγιό τους. Φυσικά, το νεαρό θύμα του φτερωτού θεού εντοπίστηκε άμεσα αφού ο έρωτας του θόλωσε το μυαλό και έκανε το τηλεφώνημα- φάρσα από το κινητό του κι έτσι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για διατάραξη συγκοινωνιών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook