Υλικά

• 4 αυγά
• 250 γρ. ντοματίνια, ώριμα
• 120 γρ. τριμμένο νωπό ανθότυρο (γλυκιά μυζήθρα)
• 1 σκελίδα σκόρδου
• ½ ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• 2 μικρές κόκκινες πιπεριές κέρατο, ψιλοκομμένες
• Λίγα φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού
• Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
• Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι (ανάλογο)

Εκτέλεση

Σε τηγάνι για σαγανάκι, βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το σκόρδο μέχρι να γυαλίσουν.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια και αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν περίπου για 10 λεπτά της ώρας.

Φτιάχνουμε τη γεύση με αλάτι & πιπέρι, ψιλοκόβουμε τα φυλλαράκια του βασιλικού και τρίβουμε μέσα στη σάλτσα το ανθότυρο.

Σπάμε προσεκτικά τα αυγά πάνω απο τη σάλτσα και βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο. Ψήνουμε στους 180ο C για 10 λεπτά.

Σερβίρουμε με το ίδιο σκεύος και συνοδεύουμε με φρυγανισμένο φρέσκο ψωμί.