Η μόλις 27 ετών, Αμάντα Ρόζενμπεργκ, είναι η πέτρα του σκανδάλου που συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα τη Σίλικον Βάλει μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του πολυεκατομμυριούχου και συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν.

"H Αμάντα παίζει τους άνδρες στα δάκτυλα", υποστηρίζουν οι άνθρωποι που την γνωρίζουν καλά, όπως αναφέρει η Daily Mail.

"Στόχος της ήταν να ανέβει ψηλά και το κατάφερε. Ξέρει ότι είναι όμορφη και το εκμεταλλεύεται στο έπακρον".

Την ώρα που ο συνιδρυτής της Google βρίσκεται στη δίνη του ροζ σκανδάλου και δέχεται εντονότατες επικρίσεις για το γεγονός ότι άφησε στα κρύα του λουτρού την σύζυγό του με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νεαρή ερωμένη του που οδήγησε στο διαζύγιο τον Αμερικανό Κροίσο.

Η Αμάντα γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ, μεγάλωσε όμως στη Βρετανία.

Σπούδασε στο Marlboro College - με ετήσια δίδακτρα 31 χιλιάδες λίρες- εκεί όπου φοίτησαν η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Πίπα Μίντλετον. Λατρεύει το ποδήλατο και δε διστάζει να κυκλοφορεί στους δρόμους φορώντας τα αγαπημένα γυαλιά προηγμένης τεχνολογίας της Google.

Η Αμάντα γνωρίστηκε με τον Σεργκέι στο χώρο εργασίας. Ως marketing manager της Google Glass, είχε την δυνατότητα να βρίσκεται ατελείωτες ώρες στο πλευρό του αγαπημένου της χωρίς να κινεί υποψίες. Όμως, μετά τη ανακοίνωση του διαζυγίου του Μπριν, η σχέση τους αποκαλύφθηκε από τη βρετανική εφημερίδα "Daily Mail".

Τεχνολογικό "τρίγωνο";

Προτού συνάψει σχέση με τον Αμερικανό Κροίσο, η Αμάντα είχε δεσμό με το στενό συνεργάτη του Μπριν και αντιπροέδρου του Android, Ούγκο Μπάρα.

Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του νέου Nexus 7, ο Μπάρα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Google με προορισμό την εταιρεία Xiaomi.

Το Νο2 στην ιεραρχία του Android και αντιπρόεδρος τους τμήματος δεν εργάζεται πλέον για την εταιρεία. Ο Larry Page και ο Sundar Pichai, τα αφεντικά του Android και Chrome αντιστοίχως, θα πρέπει να αντικαταστήσουν γρήγορα τον Ούγκο Μπάρα και φυσικά να προετοιμαστούν για τις όποιες συνέπειες που μπορεί να έχει η αποχώρηση ενός τόσο σημαντικού στελέχους.

Ο Ούγκο Μπάρα ξεκίνησε στο Google το 2008 και μέχρι σήμερα έχει ζήσει από πολύ κοντά την εξέλιξη του Android. Παράλληλα κατάφερε να ανελιχθεί στην ιεραρχία και να γίνει ο κύριος Android No 2.

Το Android και ο Larry Page μετράνε ήδη την δεύτερη σημαντική απώλεια, μετά την ξαφνική αποχώρηση του δημιουργού του Android, Andy Rubin.


news247.gr